שאלה לתומכי מרצ

qweasd1

New member
לא ידוע לי שיש לנו תביעות על לבנון.

וחוץ מזה, למה אי אפשר לבקש מהפלשטינאים לחיות בשלום עם שכיניהם? מה הם לא בני אדם?

Deathatred

New member
למה לא לפנות את הפלשתינים?

הרי הם התוקפנים... כשבעל מכה את אשתו לא ראוי יותר לשלוח את הבעל לכלא מאשר לשלוח את האישה המוכה לאיזשהו מקלט עלוב?

DRYICE

New member
הפקודה חוקית.

אני לאו דווקא מסכים עמה (יתכן שיש פתרונות טובים יותר). ואני וודאי מתנגד לשימור המצב העגום שהוביל לפקודה זאת הוא קיום ישוב יהודי-ישראלי בחברון. אבל עקב העובדה המצערת היא שיש מתנחלים ממש בתוך חברון, ועד שמדינת ישראל לא תקבל החלטה לפנות אותם משם, אנו צריכים לדאוג לבטחונם. אישית אני חושב שהייתי מעדיף לדחוק בעיקר רגליהם של המתנחלים בחברון ופחות את של הפלשתינאים, בעיקר בגלל היחס המספרי. אבל הפקודה היא עדיין פקודה חוקית(בהנחה כמובן שהיא מתקבלת מהמפקדים המוסמכים). יש לי הרבה בעיות עם פקודה להטיל עוצר על עיר שלמה, אבל אני כחייל לא יודע ולא יכול לדעת את כל הסיבות שגרמו למפקדי המוסמכים להחליט את שהחליטו. אני אסרב אך ורק לפקודה בלתי חוקית בעליל שדגל שחור מתנוסס מעל ראשה, שאני לא יכול לדמיין אי אילו תנאים שאני לא מכיר שיגרמו למפקדי להגיע להחלטה סבירה לתת פקודה זאת, פקודה לאכוף עוצר בירי על על אזרחים באשר הם מפירי עוצר היא פקודה בלתי חוקית, אך עוצר הוא כלי אומנם עלי מפוקפק וראוי להמנע מלהשתמש אוליי אני, לו אני הייתי בעמדת קבלת החלטות הייתי מצליח להמנע קליל מן השימוש בכלי נורא זה, אבל אני מקבל את ההחלטות של מפקדי המוסמכים, אני סומך על מפקדי, אני מפקיד בידם את חיי, אני מפקיד בידם המיומנת את חייהם של חברי ומשפחתי. אני לא מסרב לפקודה חוקית ממפקדי המוסמכים. נ.ב התשובה שנתתי היא לגבי השאלה ששאלת, שהיא מנוסחת בשני שורות, ולכן כמובן חסר בה מידע רב, מידע רב שמאוד יתכן שיחסר לי גם אם אני בשטח ועל כן מחוסר מידע אני ממלא את הפקודות שאני מקבל ממפקדי, במקרה בו יש לי יותר מידע, יותר קל לי להגיע להחלטה שפקודה היא בלתי חוקית בעליל, שכן יותר קשה לי לדמיין מצב בו הפקודה תהיה סבירה (שים לב סבירה, לאו דווקא הדרך הכי טובה לפעול לעניות דעתי)

דובי123

New member
נסה לקרוא שוב את תשובתך

בא נשנה את שם העיר בלבד ונכתוב הכל שוב אולי "נצרת" או "יפו" כעת קרא שוב את תשובתך מה השטנה הזו כנגד ישוב יהודי? ועוד במקום בו היו יהודים בצורה רציפה מצאות שנים אם לא אלפי שנים [להבדיל מרוב המקומות בארצנו... רק בגלל שטבחו את כולם לפני כמה עשרות שנים?! יש עוד מקום כלשהו שיש לך התנגדות לישוב יהודי? >>>ואני וודאי מתנגד לשימור המצב העגום שהוביל לפקודה זאת<<<< מה שהביא לכך הוא המצאות יהודים או אולי היחס אליהם? לפי אותו הגיון עלינו לצאת מכאן הרי בגלל היותנו כאן מדינות ערב וארגוני טרור מפגעים בנו ההגיון... אותו הגיון לחלוטין.... בגלל שמפגעים בך - אז אתה אשם!! יופי נחמה!!

דובי123

New member
לא צריך להיות מרצניק ע"מ להסכים

שיש פקודות בלתי חוקיות שאסור לציית להן.....

למעלה