שאלה לתום,

קטי23

New member
שאלה לתום,

אל תצחק עליי שאני שואלת שאלה כזאת טיפשית, אבל לאיזה מדיילי קרקע יש את המדים הכי יפים בעינייך?
ואם תוכל לפרט, זה יהיה נחמד.... אני ניגשת למיונים לישאייר ב- 15 לחודש, ומקווה שאני יעבור, אם לא כנראה שאנסה לקרקע, ועכשיו שאלה: באיזו מהחברות של דיילי הקרקע יש תנאים הכי טובים? נסיעות , ארוחות, שכר ממוצע, משמרות...... ואני פונה דווקא אלייך כי קראתי שציינת את המדים של QAS כיפים לדעתך... אז כנראה שמדובר בבחור עם טעם טוב....
סלחו לי כולם על השיטחיות..... מסקרן לדעת מה אצטרך ללבוש במשך שנה.....
תודה, וכולם יכולים להגיב....

לינור11

New member
לקטי23 גם אני ב-15 לחודש, אז כנראה ששתינו

נפגש שם. אשמח להכירך קצת יותר. ואם את רוצה אפשר אולי אפילו לסדר ששתינו ניסע ביחד. להשתמע לינור

קטי23

New member
לינור ,

אם שם משפחתך הוא ירק את אמורה להגיע ב-15 לחודש בשעה 10:00 . בשעה זו מגיעים מועמדים ששם משפחתם מתחיל באותיות ז'-י' . אני צריכה להגיע באותו היום רק בשעה 14:00 מפני ששם משפחתי מתחיל ב- מ'. כך שתסיימי הרבה לפני, אך אני מודה לך על ההצעה, ומאחלת לך הצלחה! תכתבי פה אחר כך איך היה לך.

קטי23

New member
ככה חשבתי, למרות

שאני לא ממש זוכרת מה כולם לובשים.... כשאמרת אל על התכוונת רק למדים או גם בשאר הקריטריונים? את נהנית בתפקיד? והמון תודה על העזרה!

tomfresh

New member
:)

כמו שאפרשקסית אמרה שלאלעל כמובן:) אבל מחברות קרקע לפי דעתי לQAS יש להם בצבע כחול כהה אם אני לא טועה:)אז בעייני זה יפה:) אני גם ניגש למיונים של ישראייר אבל ב 10 לחודש:) ואין לי מושג על תנאים..כי זה פחות מעניין אותי, אבל לדעתי כל החברות אותם תנאים פחות או יותר:) ובקשר לשאלה שלך מה אני עושה בשדה:) אז בינתיים לא עושה כללום, אני מתחיל קורס דיילי קרקע בלאופר ב 14:)))

קטי23

New member
יפה מאוד! אבל,

אם אתה ניגש למיונים בישראייר ב-10 ואמור להתחיל קורס בלאופר ב-14, ותתקבל לישראייר זה לא יוצר בעיותיות מבחינת הקורס? או שבלאופר ההתחייבות לשנה מתחילה מתום הקורס ולא תידרש בקנס יציאה? כך או כך יצא לך מצויין כי גם אם תתקבל וגם אם לא, יש לך כבר עבודה בשדה!
בכל אופן אני מאחלת לשנינו הצלחה במיונים, ומודה לך על התשובות בנוגע למדים...
בוא נקווה שלישראייר יש את המידות שלנו במדים של דיילי אוויר....

tomfresh

New member
:))

בלאופר חותמים בסוף הקורס:) אני בהחלט חייב להצליח...כי חיכיתי לזה הרבה שנים...(צבא וכאלה)... זה יהיה יום החשוב בחיי:) אני אספר לך מה היה:) שיהיה בהצלחה גם לך:)

לינור11

New member
היי, אנא ספר מה היה ביום המיונים, שלב אחרי

שלב בבקשה שנדע מה היה בדיוק. שיהיה לך בהצלחה ומקווה שחלום חייך יתגשם ושתהיה דייל אוויר כמו שרצית. מי ייתן וחלום חייך יתגשם. ב ה צ ל ח ה !!!!

למעלה