שאלה לשפי.... האלמותית

• פותח הנושא kawa
  • פורסם בתאריך

kawa

New member
שאלה לשפי.... האלמותית

שפי שלום. אין לי מושג מי זאת שפי אבל אני קוראת את התקצירים שלך באדיקות ובכך חוסכת לי את עוגמת הנפש שבמתח 'מה יהיה'. אין לי מושג אם את גולשת בפורום בניק אחר אבל יש לי שאלה: מתי יהיו תקצירי אוקטובר? דווקא כעת שהחירות של ניק עומדת על הפרק וורטון כלוא, מאד מעניין אותי לדעת מה יקרה לו.... האם את מעדכנת את אוקטובר? ( נ.ב. במקום שבו אני לומדת אני אישית מעלה הרבה סיכומים ומשתפת בסיכומים שלי וכולם מנג'סים לי, אז אני די יודעת מה זה שמנג'סים ולא מתכוונת חלילה לנג'ס..... ) בכל מקרה תודה על התקצירים שלך, הם ...תמיד עושים לי את זה ענבל

ממ..לפי מה שזכור לי מחודשים קודמים

אז התקצירים של חודש אוקטובר יעלו בשבת בערב, אם לא, אז בראשון . ככה זה היה בדר"כ

kawa

New member
החודש אני מתוחה במיוחד

היותו של וורטון בכלא, יוצר כל כך הרבה אפשרויות להתפתחות עלילה. הרבה פעמים צחמ נכשלים בעלילה משובחת לא הפעם. בתוכנית של קלארק נסדקו 2 סדקים: טרישה שיודעת יותר מידי אם כי לא חושדת, אולם אם תצליח משפחתה של טריש לאתר אותה הסוד יכול להיפרץ. היותו של וורטו החדשן ממילא בכלא, כאשר הוא חושד בקרטר/קלרק שמפליל אותו יכולה להיות פריצת הדרך של ניק. פריצת דרך נוספת יכולה להיות התוצאה של החקירה של פול בעניין הניתוח הפלאסטי שעבר מאט. כלומר יכולים להיות 3 מקורות מהם ניק יוכל לצאת זכאי: טריש, וורטון ופול שיגלה את קלרק. השאלה מאיפה? וזה מה שמשגע אותי. נראה לי שהתקצירים של שפי יצילו אותי ענבל

מבינה אותך ../images/Emo13.gif

ממ..ועכשיו שאני חושבת על זה.. ראשון עד רביעי לא יהיו פרקים,בגלל החג אז יכול להיות שתקצירי הפרקים יעלו אחרי, אין לי מושג

kawa

New member
בינתיים אני אתנהג בסגנון לאריוורטון

אשבור חפצים מרוב עצבים
ממש כמו שהוא עשה בדירה של קלרק
אוף, עד יום חמישי... אוף אוף אוף אוף

kawa

New member
שו מעמד האצולה מה זה ג'נואה סיטי?

אני מבינה שבג'נואה סיטי יש מעמד אצולה שמורכב מויקטור, ויקטוריה וויקי. אבל על איזה מעמד אצולה אתה מדבר? אילו פרקים? ואילו הופעות של ניקי? היא הרי סיימה את העבודה בבר ההוא לפני 20 שנה

pumiki25

New member
../images/Emo58.gif

היא עוד תחזור. אם חשבת שצביקה פיק דפק קאמבק...

kawa

New member
דייייייייייייייי../images/Emo58.gif

ניקי תחזור לעשות סטריפטיז? לא מאמינה. לא יכול להיות? איך. היא אמנם יפייפיה יחסית לגילה, אבל עדיין, היא בגילה..... ו.... היא עכשיו כבר גברת מכובדת בקהילה. אי אפשר לעשות על זה אנדו. לא הגיוני. פומיקי ( בנוסח מורה לתנ"ך ) - גש שנית לקרוא את התקצירים. קרא אותם ביתר עיון ועומק
אתה בטוח שניקי תחזור לעשות סטריפטיז? ????

pumiki25

New member
נקבה מקסימה - אכן! ../images/Emo8.gif ../images/Emo3.gif

ענבל, אני אכן בת. לא נורא - מתבלבלים כל הזמן
וכן, אני בטוחה

kawa

New member
באתי על סיפוקי ../images/Emo3.gif

תודות לנוני ששלחה לי לינק לפרקים באנגלית. תודה נוני
. בינתיים אני קוראת ........... ופשוט אני קצרת סבלנות תוך כדי קריאה כי הרי כל פרק יש קצת על ניק וההפללה, והרבה שטויות מסביב, אבל צריך לקרוא את כל התקציר רק בכדי להיתקל בשורות בתוך התקציר אשר קשורות לניק. אני אומרת לכם, מה שמתרחש בחודש הבא פשוט מדהים.... לא יאומן. אני רק אציין דבר אחד- ויקטור הוא תותח על. יש לו אינסטינקטים מדהימים, ואלמלא הוא, ניק היה נרקב בכלא. ויקטור הוא מדהים ביכולות שלו.... לאתר את מי שעשה את זה.... |תחילת לינק|/www.cbs.com/daytime/yr/updates/daily/2001/20010414.shtml#|סיום לינק|

../images/Emo25.gif אין בעד מה ענבלו'ש!

ואם את לא רוצה לאמץ את העיניים יותר מידי, ורק הפרטים על ניק מעניינים אותך, אז זה פשוט. תעמדי על דף האינטרנט, תלחצי ctrl יחד עם F ואז יפתח חלון קטנטן תכתבי בתוכו "Nick" או איך שכותבים את שמו באנגלית
וזהו. לא תצטרכי להתאמץ יותר מידי ולקרוא דברים שלא כ"כ מעניינים אותך. ככה אני עשיתי, בהצלחה

kawa

New member
נוני יקרה ../images/Emo23.gif עשית לי את החגים

אם לא ידעתי עד עכשיו מה אני עושה בחגים עכשיו אני יודעת אני מדפיסה את כל הפרקים מ 2001 עד 2005, כורכת את ההדפסות בכריכה באופיס דיפו, והולכת לביקתה רומנטית בגליל, מתבודדת וקוראת את זה
יש!!! עשית לי את החגים

פשש..ממש השקעת בזה מחשבה :)

שוב,אין בעד מה. שמחה שיכולתי לעזור, ועצם זה שאת כ"כ שמחה בגלל זה, עושה לי את היום. תהני בגליל

למעלה