שאלה לשמאל

nightbird

New member
שאלה לשמאל

הסיבה שאני תומך בהבלגה היא אך ורק בגלל שזה מה שהשמאל רוצה. לדעתי חשוב לחזק את הקונצזנוס על-ידי מיצוי הוותרנות של השמאל עד תומה, כדי להגיע למצב שגם יוסי שריד יפגין מול משרד רה``מ עם שלטים ``תנו לצה``ל לנצח``. אבל מה שאני שואל הוא - למה בעצם אתם, השמאל, תומכים בהבלגה? בהנחה שלא מדובר סתם בשוונג של כניעות וקיפול זנב, ומכיוון שגם אתם מודים שאין כל-כך עם מי לדבר - איזה טובה לדעתכם יכולה לצמוח מההבלגה הנוכחית?

אבו-דני

New member
עדיף להלחם על הירקון עם קוצנסוס..

מאשר להלחם על הירדן ללא קונצנסוס

שרוף

New member
יוסי שריד וחבריו מן השמאל הפושע

יהיו הראשונים לעזוב את המדינה ולברוח כשהמדינה תיפול לידיים של ערביי השטחים ומדינות ערב. אני מעדיף להלחם על הירדן ללא קונצנזוס מאשר להלחם על הירקון עם קונצנזוס.

hreuven2

New member
חלומות באספמיה

השמאל שבוי בקונצפציות אנכרוניסטיות שבהן מוקז דם. ההבלגה הזו מדממת בדם המתישבים והשמאל שמח לאיד-ואין גדולה שמחה משמחה לאיד בעיקר של השמאלנים

בין אם השמאל ירצה ובין עם לאו...

כעת אנחנו מבליגים ומבליגים ומבליגים, והכל מסיבה פשוטה, תלות בארה``ב הם מכתיבים לנו את סדר היום, ולפי מה שהם אומרים, אנחנו הישראלים פועלים. זה שהשמאל תומך בהבלגה, אחרי כל אשר קרה עד הלום, זה הוא נושא ישן נושן ואין פשוט טעם לעלות אותו על נס, כי כל מה שלא יעשו הפלשתינים לא``י, השמאל תמיד יבליג. אותי אישית זה יכול להטריף, כשאני רואה שעראפת מדבר על ``הפסקת אש``, וכבר יוסי שריד וביילין מתחילים לקשקש בזנב, זה מוכיח או על נאיביות או על טיפשות, תחליט אתה. אני מבינה לליבך, אני חושבת בדיוק אותו דבר.

אבו-דני

New member
אמא של Jesus היקרה השמעת את הבשורה?

ערפאת הוא האמנון יצחק של השמאלנים!!! מחזיר גם את יוסוף שרח בתשובה רק שיוסוף בעסה עדיין כופר.. שלך האבו-דני..שעופד עם סלימאן איל שאפי ביל עזה

אבו דני היקר...

אתה מצחיק אותי כל הזמן, אך יש לי בקשה אחת אליך :``תפסיק לקרוא לי אמא של ג`יזס, למקרה שאתה לא יודע מי זו מריה מגדלנה, היא לא אמא של ישו, היא קדושה מעונה שכפרה בנצרות, וגם שם של שיר פשוט מדהים, אני ממליצה לך לשמוע אותו. שלך, מריה. :) (הנה החיוך שלי ברגע זה...)

אבו-דני

New member
Dear Mary Magdalene Jesus`s lover

``I am delighted to learn that you enjoy my ``comic strip I would like also to tell you that in my humble opinion you played ....... a great roll in history as Jesus`s lover Yours sincerely ....... Abu Dnny Known the great er......chatter box

למעלה