באסה,באסה,באאאסה רוצה לשמוע קטע?..אף פעם לא אכלתי סביח.
M Melencholya New member 27/2/13 #24 תנסה http://www.bekaloot.co.il/מדריך-232-איך להכין סביח.aspx זה לא נשמע מסובך במיוחד
M Melencholya New member 27/2/13 #27 דווקא חצילים מטוגנים הולך טוב באוכל מזרחי, איך זה מסתדר עם הצד הלא מתורבת שלך? חשבתי על זה, תאמץ כלבה ותכניס אותה להיריון. ככה יהיה לך גם ליקוקים, גם 6 פטמות עסיסיות, גם עסק (מכירת גורים, לא חוקי אבל בכל זאת), וגם שקט. לילה טוב שייקה
דווקא חצילים מטוגנים הולך טוב באוכל מזרחי, איך זה מסתדר עם הצד הלא מתורבת שלך? חשבתי על זה, תאמץ כלבה ותכניס אותה להיריון. ככה יהיה לך גם ליקוקים, גם 6 פטמות עסיסיות, גם עסק (מכירת גורים, לא חוקי אבל בכל זאת), וגם שקט. לילה טוב שייקה
S shayV2301 New member 27/2/13 #28 אני רק חצי לא מתורבת בגלל זה אני מכיר רק חצי מהמאכלים המזרחיים.. והיו לי כלבות.מי יודע,אולי אפילו הכנסתי כמה מהן להיריון. עכשיו אני מחפש לא רק כלבה,אלא מישהי עם הרבה תפקידים.. לילה טוב מלאני
אני רק חצי לא מתורבת בגלל זה אני מכיר רק חצי מהמאכלים המזרחיים.. והיו לי כלבות.מי יודע,אולי אפילו הכנסתי כמה מהן להיריון. עכשיו אני מחפש לא רק כלבה,אלא מישהי עם הרבה תפקידים.. לילה טוב מלאני