שאלה לשירשורכם...

tlingit

New member
טוויגי גם היתה שטוחה

ולא צריך לומר יותר

סביוני

New member
היי, רגע. גם לי יש מה לומר...

בנות, כתבתן דברים מקסימים ומדהימים, ואני חייב גם להתקשר לדברים האלה מכיווני. ובכן, אמיר, אישי היקר, כשבא פעם אחת לצפות בי (בהפתעה) באחד השיעורים, ראה אותי רוקד בסופו במעגל הסולואים, ואמר לי אחר כך כמה שהייתי סקסי בטירוף וכאלה. משהו בהתחברות הזו אל תוכינו מראה אותנו באור מאוד אסרטיבי ונעים לסביבה, ואנחנו מייד מקבלים את זה מימנה חזרה. המשוב הזה מעודד אותנו להמשיך עם זה. אני יכול להעיד על עצמי שהפכתי להיות פי אלף יותר אסרטיבי באופיי, את הבטן שלי (תסלחו לי אבל הרגשתי צורך להוריד טאייר מעצבן בחודשים האחרונים) התחלתי לחשוף, גם לאחר שרקדתי מכוסה כל הזמן, וכולכן יודעות, שהשיא היה בחשיפה הכי גדולה ובהתמסרות הכי גדולה שיש - וזה להופיע בפעם הראשונה מול מצלמות מתקתקות ומול מצלמת וידיאו, עם חיבוק גדול של הקהל - מה שזה כבר עשה לי, יירשם בהיסטוריה שלי עם עצמי כמובן: ביטחון עצמי הולך וגדל, דימוי גוף גבוה יותר, וזה בא לידי ביטוי בחיי האישיים והמקצועיים. ואני לומד עוד ריקודים בחדר הכושר, ואין על המחול המזרחי!

רובידה

New member
הוי בנות יקרות

הרבה זמן לא יצא לי לצ'וטט איתכן, והשרשור הזה פשוט תפס אותי. אני לא יכולה להתחיל ולתאר את השינוי שעברתי/ עוברת בעיקבות ריקודי הבטן. זה פשוט לא נגמר ולוקח אותי למחוזות מדהימים: זה התחיל אחרי הלידה של בני הראשון- אז משהו קרה לי והתחלתי ללמוד, זה המשיך בשינוי קרירה מקצה לקצה תוך ויתור בדרך על ערכי הצלחה גבריים (שלפיהם פעלתי והצלחתי) ותהליך ארוך וכואב של הגדרת הצלחה בקריטריונים נשיים ואישיים. זה המשיך בלידה מדהימה של ילדתי השנייה ובעיקבותיה, באורח פלא השתדרג לי הריקוד ואף התחלתי ללמד באינטנסיביות. ועכשיו, אני שמחה לבשר על הריון חדש (בן שלישי ב"ה) לא צפוי ובהגדרת נס כיון שאני ידועה בבעיות הפוריות שלי אך ריקודי הבטן פתרו לי את הבעיה, מסתבר. וכמובן שהכל מלווה בקבלה גופנית של עצמי, בקבלת הנשיות שלי שפירשתי עד היום כחולשה, בהקשבה לעצמי, לצרכי הגופניים והפיזיים ובאיזו שהיא רכות עוצמתית ונשית שאופפת אותי. ביכולת שלי להרשות לעצמי להיות חלשה ולא להחלש מזה או להרגיש נחותה ועוד הרבה נימים ודקויות של קבלה, הבנה ואהבה שנרקמים להם כל הזמן יחדיו ויוצרים אותי מחדש. צור צור- עצתי אליך, לאחר שנים של מאבק עם עצמי, פשוט להרפות, לתת לדברים לזרום אליך, וכמו שאלינה ייעצה פשוט להנות, הזמן ואת כבר תעשו את שלכם. נשיקות לחברות הפורום היקרות שהתגעגעתי אליהן כל כך. רויטל

למעלה