שאלה לשחקני אליינס

lizard

New member
שאלה לשחקני אליינס

איך מגיעים מאירונפורג' לעיר של הדרנאי? אני רוצה JC ונדמה לי שרק שם מלמדים את זה. תודה

shanytopper2

New member
קצת ארוך

iron forge to stormwind via tram stormwind to darkshore via boat darkshore to exodar via boat לא ידועה לי דרך מהירה יותר

Taiki

New member
היי היי היי !

המיין שלי הוא מייג', אל תחסל לי את הפרנסה... חבל שאין אצ'יבמנטים על כמות הזהב שקיבלתי מהטיפים. המינימום לרוב 5g, שהנובים נותנים 1g והשחקנים הרציניים לפעמים אפילו 20g.

Aounty

New member
תנסה לבקש יפה.

אולי שניים שלושה יסרבו בסוף מישהו ישלח אותך לשם בחינם. רק תבקש בצורה מנומסת. אם אתה ב ER אני ממש ממליץ לך לעשות את זה בצורת RP ולהגיד שאתה קצר במזומנים זה יתן לך פורטל על בטוח.

lizard

New member
זה בסדר, מסעתי קצת וטיילתי ברחבי

ערי האליינס. מה שמעצבן זה שצריך כל פעם ללכת עד לשם בשביל הטריינר. לפחות זה מה שאני חושב שצריך. אולי אני טועה.

Aounty

New member
מה שאני עושה בעליית רמות הוא.

הופך את DALARAN לבית שלי ואז אני תמיד מקפץ בין פורטלים מלקומות שאני צריך.

zrikman

New member
ברור

אני גם תמיד משאיר את הדמות במקומות שנותנים rest time כמו ב גריזלי הילז כדי לחסוך זמנים שצריך לחכות לאבן להתחדש

piper cub

New member
הנמל של SW

בנמל של SW יש את הספינה שמפליגה ל-NORTHREND ובקצה השני, הקצה הדרומי, ישנה הספינה שמפליגה ל-AUBERDINE. גם אם לא בטוחים, בקצה של הרציף יש NPC שאומר לאן הספינות מפליגות מאותו הרציף. נ.ב. הספיגה ברציף האמצעי לא מפליגה לשום מקום. אולי בהרחבה הבאה יהיה לה שימוש.

lizard

New member
הסתדרתי תודה. במקרה יצא שבDARKSHORE

לקחתי את הספינה הנכונה. אני פשוט לא ממש מכיר את השמות של ערי האליינס.

piper cub

New member
לא לשכוח ש-JC אפשר ללמוד בעוד ערים

את מקצוע ה-JC ניתן ללמוד חוץ מ-EXODAR גם באאוטלד, וגם בנורט'רנד. יש רשימה של כל מלמדי המקצוע בקישור, כולל הסבר, מבחינת ההורד, אלייאנס ומלמדי מקצוע נייטרליים.

lizard

New member
כולה דרגה 14, לא מגיע לאיזורים האלה.

אני אנסה להשיג טרמפ לדאלארן. אם יש מישהו בER צד אליינס וקוסם שמוכן לתת לי הסעה,] שם הדמות היא BEERBELLY (משבט הBEERBELLY)

למעלה