שאלה לשחייניות

שאלה לשחייניות

הי,
אני מתאמנת לבד.
כבר כמעט שלוש שנים- המאמנת כותבת תוכנית, ואני מבצעת ו"מדווחת לאחור". פשוט, קל, ובעיקר בעיקר- בזמנים שלי (המוגבלים מאוד).

בזמן האחרון אני קצת מתחילה לחשוב על היתרונות שבשחייה בקבוצה (לרוץ ולרכוב אני עדיין מעדיפה לבד).
זה מתבסס על דברים שונים- מהאלמנט החברתי שאולי עכשיו קצת חסר לי (אני שוחה בבריכה שבד"כ אני השחיינית היחידה בבריכה כולה...), ועד ל"הקטנת ראש"- יש מאמן שיגיד מה עושים כל רגע, ולא רק אני והמשמעת העצמית שלי (והיא חזקה), וגם כי אני חושבת שאני צריכה מישהו שיתקן אותי וישפר לי את הסגנון (מה שקשה לי לעשות לעצמי).

ברור לי שאני לא מצטרפת לקבוצת טריאתלון. אני מחפשת מסגרת לשחות איתה פעם בשבוע. אימון אחד מתוך ה-2/3 שאני עושה.
אני מחפשת מסגרת יחסית לא תחרותית, לא נורא יקרה (בסוף, זה לא במקום המאמנת שלי), נעימה ולא מלחיצה. אני לא life time athlete ואין לי תוכניות להגיע לריו ב-2016.

אילוצי זמן ומקום-
מקום- או אזור הרצליה או בעדיפות נמוכה יותר חיפה.
זמנים- כנראה בעיקר בשעות הערב. או הבוקר המאוד מאוד מוקדם.

אשמח לשמוע המלצות.

תודה וחג שמח!

מור שלז

New member
מבינה אותך מאוד

גם אני את רוב האימונים שלי עושה לבד.
ועדיין, בשחייה באמת קל יותר להתקדם עם עוד אנשים, בין אם זה לקבוע עם כמה חברות, ובין אם זו קבוצה.

אם רמת השרון גם נחשב מבחינתך איזור הרצליה, את יכולה לנסות להצטרף למסגרת של מאסטרס TI. מסגרת מאוד נחמדה, חברה מגובשים, הרבה פעמים משלבים גם אימוני ים.
לפחות בזמנו אני זוכרת שהצטרפו לקבוצת המאסטרס גם אנשים שלא עברו את הקורס של TI, אולי שווה לך לברר.

תודה! דווקא עשיתי קורס TI פעם פעם מזמן...

ורמת השרון בהחלט יכול להיות נוח.
תודה רבה, אני אבדוק.

מצטרפת להמלצה של מור

אני גרה בהרצליה ושוחה ברמה"ש עם TI - עניןן של 10 דק נסיעה. ממש קרוב
אימוני המאסטרס מתקיימים גם בבוקר (פעם בשבוע) וגם בערב (פעמיים בשבוע)
תתקשרי לברר

למעלה