שאלה לשבת

אלפרד1

New member
שאלה לשבת ../images/Emo160.gif

איך (אם בככל) יושפע עולם המחשבים (והניידים בפרט) מדחייה בהשקת מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט? האם מישהו מכם ידחה קניית מחשב חדש לצורך כך? האם אתם סבורים כי כדאי יהיה לשדרג את הקיים (נניח XP) למערכת זו? שבת שלום

bar666xp

New member
המערכת הפעלה הבאה של מקרוזיפט לPC

עד כמה שאני יודע היא מערכת 64BIT. (אגב מישהו זוכר את השם החדש? המקורי היה לונג_הורן) תמיד יש את מי שרוצה הכי חדש הכי קל הכי מהר הכי משהו. כיום המצב הוא שהחומרה בהמתנה למערכת ההפעלה כלומר יש מערכת הפעלה 64BIT אבל לא ידוע לי על חידוש גדול במערכת ההפעלה מעבר לכך שהיא אמורה להיות 64BIT מלאה. ולשדרג זה לדעתי יותר ענין של העדפה אישית יש מי שגם טוב לו windows 98se יש מי שלא יגע במערכת הפעלה מבית מיקרוזיפט ויש מי שרוצה/צריך את ההכי חדש (אפילו BETA) השאלה היותר נכונה לדעתי היא... האם פריצת מעבדי הדאבל-כור לניידים תפעיל לחץ על מיקרוזיפט להוציא את מערכת ההפעלה מהר יותר.

salam9

New member
הויסטה תתאים גם ל32

וגם ל64. וגם לליבה יחידה וגם לליבה כפולה. כך שהיא מצטיירת בתור מערכת ההפעלה ה"מושלמת" ניתן רק לחכות ולראות

shoshvany

New member
לא בדיוק נכון

VISTA היא מערכת הפעלה 64BIT וההתאמה ל32BIT היא במצב אמולציה (יצירת מצב וירטואלי של 32BIT) ואם מסתמכים על אמולצית 16 BIT של המערכות שקיימות כיום אז יש למיקרוסופט הרבה עבודה (מי שניסה לעבוד על תוכנות ישנות בXP יודע על מה אני מדבר)

bar666xp

New member
סתם לידע כללי המערכת הפעלה האחרונה

שמיקרוזיפט הוציא "מושלמת" לשוק היתה DOS מאז ועד היום אף מערכת הפעלה מבית מיקרוזיפט לא יצאה גמורה ו"מושלמת"

למעלה