רמי מה אתה אומר על כל האבקות האלה לעלייה במשקל שמבטיחות עלייה של כמה קילו טובים של מסת שריר בחודש?זה יעיל? ולפי מה שהבנתי אתה נגד תוספים למה? כי ראיתי הרבה שנעזרו בקריאטין לדוגמא וזה מאוד עזר
אפילו שגם אני נגד תוספים ידוע שקריאטין עושה את העבודה. לא כמה ק"ג בחודש ולא בלי הרבה עבודה מאומצת מצידך. קריאין בסך הכל מחדש במהירות את מאגרי האנרגיה הזמינים בשרירים. אתה תרגיש הבדל באימוני כוח. המלצה שלי תאכל נכון עדיף בהרבה וגם זול יותר.
אני לא נגד תוספים אלא נגד בזבוז כסף. אדם שאוכל נכון אין לו צורך לקחת תוספים למעט אולי מגנזיום ואבץ ! קריאטין לא משמש לעליה !!! בשורה התחתונה כפי שכתבו לך אם אתה אוכל נכון כל 3-4 שעות מכל אבות המזון אין צורך בתוספים - אין אבקות פלאים שמגדילות את השריר (למעט סטרואידים).
למה כולם חייבים לקחת אבץ מגנזיום? כמה הוא עולה..?? ועוד שאלה ממש חשובה. קריאטין- זה אבקת חלבונים? אם לא אז מה היא אבקת חלבונים והאם כדאי לקחת אותה, ומה אם כך הוא קריאטין... תודה תודה
במה עוזרים התוספים האלו (מגנזיום ואבץ) והאם אפשר לקבל את הכמות היומית המומלצת ממזון , אם כן אז איזה ?! וכמה הם עולים ?! והאם התוספים יכולים לגרום לתופעות לוואי .. ? תודה , בן