שאלה לרותם

omer 15

New member
שאלה לרותם

פעם שאלתי אותך אם אתה מעוניין בבקבוק ליקר בצורת כינור בצסע סגול ואני לא זוכר מה שענית לי זה גם נחשב כחלק מהאוסף שלך?

שלום עומר

תן לי בבקשה יותר פרטים על הבקבוק מה כתוב עליו,מה הוא מכיל,סגור או פתוח... כל מה שאתה יודע,תן לי עליו רותם

omer 15

New member
כתוב עליו

ליקר (הוא מישראל) בצורה של כינור ומצויר עליו כאילו המיתרים בצבע זהב 16% אלכוהול 40 מ"ל הוא סגור וזהו

שנייה רגע... אריק,שאלה לי אליך

אתה חושבת שעדיף שהוא ישלח אליך את הבקבוק? ככה אתה תחזיק אצלך את כל הבקבוקים שעתידים להגיע אלי במקום שיהיו מפוזרים כל הארץ? עומר אני מנסה לטפל בזה אבל אריק צריך להחזיר לי תשובה

נראה לי מיותר -

עומר, שים את הבקבוק בקופסא קטנה עם הרבה גזירי עיתון, כתוב עליה מבחוץ "זהירות שביר", ושלח לרותם בדואר. כמובן שבשביל זה רותם צריך לשלוח במסר את כתובתו.

אוקיי עומר תראה...

תחזיק את הבקבוק אצלך עד המפגש פורום הבא שלנו... סתם חבל לשלוח רק בקבוק אחד... אני מקווה שאין לך בעיה עםזה תודה רותם

omer 15

New member
אין לי בעיה עם זה.

אבל אני לא בטוח שאני יוכל לבוא למפגש פורום אני יכול לשלוח לך כמו שאריק אמר תכתוב לי מה אתה רוצה לעשות

אגב אריק...

אתה יכול לתת לי בבקשה את הרשימה של כל מה שאתה מחזיק למעני עם לא קשה לך בבקשה? זה חשוב לי מאוד בתודה רותם

כבר שלחתי אליך פעם -

הדברים שלקחתי מאמא שלי, ואליהם כבר התייחסת, שני בקבוקים נוספים מקפריסין - לצערי איני זוכר מי היה זה שנתן לי אותם עבורך - אבל אני בטוח שאתה זוכר, ושני בקבוקים מתורכיה שהבאתי לך בקיץ. ובקבוק של מים מינרליים, גם נחשב?

למעלה