שאלה לרותי

שאלה לרותי

שלום רותי, ראיתי שמספר אנשים נעזרים בך פה לפירוש חלומות ורציתי לשאול על חלום שחלמתי, אם אפשר. חבר שלי נפרד ממני לפני כמעט חודשיים, ולפני כמה ימים חלמתי חלום שגם בו היינו כבר אחרי הפרידה, ואז אני שומעת שהוא נהרג בתאונת דרכים. ממש הרגשתי תוך כדי החלום מעורבות רגשית מאוד גדולה שלי, ואפילו שכבר נפרדנו, זה הרגיש כמו פרידה חוזרת ומן הסתם - הרבה יותר נורא וכואב. בחלום, אחותו (שלא דומה לאחותו במציאות) שאלה אותי "למה בכלל נפרדתם?!" ואמרתי לה "זה הוא נפרד ממני". על תשובתי היא ענתה לי "לא אם לא היית נפרדת ממנו קודם". (כלומר, שהוא לא היה נפרד ממני אם לא הייתי נפרדת ממנו עוד קודם). בחלום הרגשתי, בנוסף לכאב, תחושת החמצה שלא מיצינו את הקשר עוד יותר, ומצד שני גם מחשבה של "אולי בגלל זה נפרדנו, כדי שאני אתחיל עוד קודם לעשות תהליך של ניתוק רגשי ויהיה לי קצת פחות קשה עם המוות שלו". תודה רבה לך מראש.

גם לי יש שאלה, אני לא מוצאת איפה אני יכולה

למצוא פירוש לחלום: חלמתי שהאקס שלי(ניפרד ממני לפני חודש וקצת) נוסע על כיסא גלגלים(יש לציין שהוא במציאות הולך רגיל)ברחבי קניון, על בירכיו נוסעת בחורה אחרת. תוכלךי לומר לי מה יכול להיות הפירוש?...אני לא מוצאת פירוש. תודה-ענבל

רותי 11

New member
ענבל יקרה

לי מרגיש לגבייך שזה חלק מהפחדים שיושבים אצלך בתת מודע

לא הבנתי... ממה אני פוחדת?...

ולמה הוא על כסא גלגלים....?... הייתה לי קשהמאוד הפרידה, הוא רצה להיפרד למרות שאהבנו מאוד, הוא אמר לי לפני שבוע בערך שלמרות שמאוד אהב אותי הוא כבר לא אוהב אותי וגם אם יראה אותי במציאות אז לא ירגיש כלום... אני רק רטאה תמונה שלו כואב לי בלב.

רותי 11

New member
גלושית מקדישה יקרה בעקרון אני לא

פותרת חלומות, אבל לפעמים יש חלומות שאני מצליחה להתחבר אליהם ואז אני מפענחת לפי מה שמרגיש לי מה שמרגיש לי לגבי החלום שלך שזה חלום גלגול שזה אומר שהגעת בזמן השינה (חלום) לתקופת חיים אחרת שהייתה לך מול אותו בחור ומראה לך בעצם את תחושת החמצה שלך מהיכן היא מגיעה ומה היה שם,,\ יכול להיות שבאמת מה שהיה צריך להיות כאן לשם "תיקון" זה שהוא יפרד ממך הפעם כדי לשנות את מה שהיה שם באותו גלגול.

למעלה