שאלה לרותי

orly70

New member
שאלה לרותי

היי רותי אני חדשה בפורום, חייבת לציין שממש מעניין ומרגיש נכון ואמיתי מה שאת כותבת פה, רציתי לשאול אותך לגביי משהו, אני מרגישה שיש בי צד רוחני ושיש לי פוטנציאל אבל איכשהו לא מצליחה להיכנס לזה לגמרי, למשל שמנסה לעשות מדיטציה ולא כל כך הולך, ובכלל באופן כללי יש לי כמיהה נורא גדולה לעולם הרוחני אבל קשה לי ליישם, אני בכלל בתקופה קצת של פרשת דרכים בהחלטה על מה ללמוד ועבודה היכן לעבוד ושאלות כאלה כלליות על החיים והעתיד..אני מרגישה שחלק מהייעוד שלי זה לטפל לעזור לאנשים אחרים נראה לי שלילדים, רציתי לשאול אם את יכולה לחדד לי את הנושא הזה? ואולי לתת לי עצות איך להתמודד עם כל מיני דברים למשל אני נורא לחוצה ורוצה שכל דבר יהיה מושלם, יותר מידי אכפת לי ממה שאחרים אומרים וכו'..והלוואי ויכולתי להיות משוחררת יותר ולהפסיק לדאוג מכל דבר.. חג שמייח בינתיים :) אורלי

רותי 11

New member
orly70 יקרה

סליחה שלא עניתי מיד ולקח לי מספר ימים לענות. אני אתחיל עם הרצון שלך להתחבר לצד הרוחני, את ציינת שאת לא מצליחה לעשות מדיטציה, תביני מדיטציה זה לא רק לשבת בשקט עם עיניים עצומות ולהשקיט את המחשבות, מדיטציה זה גם לשטוף כלים אם את מרוכזת בזה כמובן, לעשות ספורט זאת מדיטציה כל דבר שבעצם גורם לנו להיות מרוכזים ופחות לחשוב זאת מדיטציה ואין הכרח לשבת ולעשות מדיטציות, אני יכולה לגלות לך סוד קטן (ששש שאף אחד לא ישמע) אני אישית כמעט ולא עושה מדיטציות, בצורה הרגילה, יותר קל כשאני עושה כלים או דברים אחרים או כאשר אני מתקשרת כמובן. לכן אל תרגישי רע אם את לא באמת מצליחה, אבל טיפ אם את מאוד רוצה את יכולה לעשות מדיטציה מונחית, יש מדיטציות שמנחים אותך מה לעשות וזה מעולה. פרשת הדרכים היא לטובה, היא תוביל אותך בסופו של דבר אם כמובן תשימי לב לסימנים ותקשיבי לקול הלב שלך, את תגיעי למקום הנכון לך כמובן שאת תמיד יכולה לשלב בין דברים, אל תרגישי רע עם עצמך אם תעשי משהו שהוא קונבנציונלי ורוחני במקביל זה בסדר אל תשכחי שאנחנו עדיין בעידן שמשלב בין רוח לחומר וזה חלק מהתפקיד שלנו כאן. לומר לך לשחרר זה לא יעזור מיידית לומר לך שאין מצב שתגיעי לשלמות ושאין דבר כזה שלמות, או שלרצות אחרים זה משהו שאי אפשר באמת לעשות כי זה בלתי אפשרי, העניין הוא שאת זה את צריכה להבין ולהפנים וכאשר תהיי אמיתי עם עצמך ותהיי את יותר ויותר אנשים ירצו בחברתך, משום שאת תשדרי אמיתיות ועוצמה ואז לא תזדקקי לכל אותן מסכות שאת שמה על עצמך כדי להיות מקובלת או מוערכת, אנשים מעריכים אותנו יותר כאשר אנחנו אמיתיים ולא משנה כמה נהיה נחמדים אנשים קולטים אותנו אנחנו משדרים עוצמה או חלושה ולרצות אחרים זאת חולשה לא עוצמה, להיות כנים זאת העוצמה, תעבדי על החלק הזה תביני ותפנימי אותו ויהיה לך הרבה יותר קל, אחת הסיבות שאת לא מצליחה לעשות מדיטציות היא שאת לא מוכנה "לפגוש" את עצמך, וזאת בעצם הבעיה שלך, לכן חשוב שתהיי יותר ויותר עם עצמך, יותר ויותר תנסי לקבל את עצמך עם כל "הפגמים" משום שכמו שאת יודעת לכולנו יש פגמים ואף אחדל א מושלם כולנו בני אנוש וזה מה שיפה בזה לא להיות מושלם להיות אנחנו. בגלל הצורך הזה שלך את לא משוחררת בגלל הצורך הזה את לא מרגישה שלמה, את כל הזמן מנסה לעשות עוד ועוד זה מתיש זה סוחט וזה לא בונה זה רק הורס, משום שעם הזמן זה פוגע בנו בכל הכיוונים הן הנפשיים והן הפיזיים, תחשבי על זה, ומה חשוב לך יותר בחיים. כשתתחילי לנקות את כל הצרכים האלה את גם תגליאת הרצונות האמיתיים שלך, ואת לא תהיי בבלבול.

orly70

New member
תודה על תשובתך :)

היי רותי מדהימה אותי תשובתך וכה נכונה על הרצון שלי לרצות אחרים והמסיכות האלה שלפעמים מרגישה שנמאס לי מהן לגמרי, נראה לי שזה נובע ממקום עמוק של פחד ליהשאר לבד אם אוריד את כל המסכות פחד שלא יאהבו אותי וכו'...בכל מקרה נתת לי הרבה חומר למחשבה תודה על כך :)

רותי 11

New member
זהו שזה בדיוק ההפך

ככל שתהיי את עצמך יותר תמגנטי אלייך אנשים יותר יעריכו אותך ויותר יאהבו אותך כמובן

למעלה