שאלה לרועי מרום

leeno

New member
אני יוסיף משהו...

אולי שרף בנה את הסגל שהוא יכול אבל הבעיה היא לא שרף אלה שהסגל שהוא בנה לא מספיק טוב בשביל מכבי... ראה תקציב...

roi cohen

New member
שוב, אותו פזמון...

ידעתי שזה התירוץ הראשון שתביאו לי. אורן, לשרף יש סעיף בחוזה האומר כי מבחינה מקצועית הוא המחליט היחידי.

roy_ma

New member
אין כאן שום ניגודים.

אין ספק ששרף מאמן גדול. אלמלא הוא, הייתם מחוסלים. הוא בנה את המקסימום שהוא יכול, אבל לא מספיק כדי לסכן את מכבי.

leeno

New member
העובדות...

תראה לאן דרוקר הגיע בעונתו הראשונה! כמאמן ולאן צביקה שרף הגיע עונה שעברה

leeno

New member
העובדות...

תראה לאן דרוקר הגיע בעונתו הראשונה! כמאמן ולאן צביקה שרף הגיע עונה שעברה

roi cohen

New member
די כבר, מספיק עם זה!!!

היחיד אולי (רק אולי!!!) שיכול לעורר בעיות זה קיבו. בקשר לפפי כבר אמרתי את מה שאני חושב, ומי שחושב שהוא בעייתי פשוט לא מכיר את הבנאדם.

leeno

New member
אני,חרשנית... לא,לא ממש...

מה לעשות שצריך ללמוד כי השנה אם אני לא ילמד אני בוא נגיד.. יעוף...

leeno

New member
הכוונה הייתה...

שהוא לא יודע ששרף מאמן פחות טוב מפיני ושפיני מאמן יותר טוב משרף... נותר רק לקוות שפיני יעשה את הצעד ששרף לא עשה.

leeno

New member
הכוונה הייתה...

שהוא לא יודע ששרף מאמן פחות טוב מפיני ושפיני מאמן יותר טוב משרף... נותר רק לקוות שפיני יעשה את הצעד ששרף לא עשה.

leeno

New member
שטחית!

את פשוט שטחית! להזכיר לך ששרף עזב אותכם לטובת חו``ל בטונים צורמים והופ,הייתם בצרה ולמי פניתם מי אם לא שרף...! הילה תפסיקי לקאנות! למה לא לפרגן לנו שאנחנו מייצגים (בכבוד רב אפילו!) את המדיה שלך?!!? אני מבינה שהיית רוצה שזאת תיהיה הקבוצה שלך אבל תחיי עם העובדות... אה ושהוא היה בירושלים,דיבר,התתלונן וכ`ו... הוא היה אלוהים נכון?! ופתאום הוא עבר לת``א אז הוא כבר לא צודק במה שהוא אמר?! אה,תחשבי שאם הוא לא היה מאמן טוב הוא לא היה מצליח... ותאמיני לי שרף היה מת שדויד יהיה בקבוצה שלו?! אז מה עם הוא מעביר אימונים! הילה-עכשיו הגזמת! לאללה!!!!!!

leeno

New member
שטחית!

את פשוט שטחית! להזכיר לך ששרף עזב אותכם לטובת חו``ל בטונים צורמים והופ,הייתם בצרה ולמי פניתם מי אם לא שרף...! הילה תפסיקי לקאנות! למה לא לפרגן לנו שאנחנו מייצגים (בכבוד רב אפילו!) את המדיה שלך?!!? אני מבינה שהיית רוצה שזאת תיהיה הקבוצה שלך אבל תחיי עם העובדות... אה ושהוא היה בירושלים,דיבר,התתלונן וכ`ו... הוא היה אלוהים נכון?! ופתאום הוא עבר לת``א אז הוא כבר לא צודק במה שהוא אמר?! אה,תחשבי שאם הוא לא היה מאמן טוב הוא לא היה מצליח... ותאמיני לי שרף היה מת שדויד יהיה בקבוצה שלו?! אז מה עם הוא מעביר אימונים! הילה-עכשיו הגזמת! לאללה!!!!!!

למעלה