שאלה לרועי מרום

roi cohen

New member
אף אחד לא אמר שמכבי לא פייבוריטית

ברור שמכבי פייבוריטית, אבל זו עדיין זכותי לרצות ולשאוף לקחת ממנה את האליפות.

roi cohen

New member
כולכם שוכחים דבא אחד קטן

שזה לא פיני- זה בלאט!!! מתי תקלטו את זה כבר??? אם יש מישהו יותר טוב משרף, זה בלאט. אבל גם זה לא.

roi cohen

New member
לחיילת העתידית...

אל תשכחי שגם את היית תלמידה בעברך הרחוק... תודה, בכל אופן.

leeno

New member
שטחית!

את פשוט שטחית! להזכיר לך ששרף עזב אותכם לטובת חו``ל בטונים צורמים והופ,הייתם בצרה ולמי פניתם מי אם לא שרף...! הילה תפסיקי לקאנות! למה לא לפרגן לנו שאנחנו מייצגים (בכבוד רב אפילו!) את המדיה שלך?!!? אני מבינה שהיית רוצה שזאת תיהיה הקבוצה שלך אבל תחיי עם העובדות... אה ושהוא היה בירושלים,דיבר,התתלונן וכ`ו... הוא היה אלוהים נכון?! ופתאום הוא עבר לת``א אז הוא כבר לא צודק במה שהוא אמר?! אה,תחשבי שאם הוא לא היה מאמן טוב הוא לא היה מצליח... ותאמיני לי שרף היה מת שדויד יהיה בקבוצה שלו?! אז מה עם הוא מעביר אימונים! הילה-עכשיו הגזמת! לאללה!!!!!!

roy_ma

New member
מון שרי: להלן ציטוט משחקן בכיר,

ששיחק בי-ם: ``קליין הוא תככן אימפולטור ופרובוקטור. תאב בצע, רודף פרסום ובעל שגעון גדלות. אם יגיד לך שעכשיו בוקר, צא החוצה לבדוק זאת- אל תאמין לאות ממה שאומר``. לשאלתי על ההשוואה בין קליין למזרחי, לגלג השחקן: ``מזרחי, כמה שמלגלגים עליו, הוא איש אמין, ומילה שלו- ראה העניין כסגור. תבין, אני ידוע כמי שמסוכסך עם מזרחי``.

את טועה במסקנותיך...

אין כאן אדם ששונא כל אדם שקשור לצבע האדום של קבוצתכם אלא זהו מן מסע של אי אהדה בין המחנות. ראי לדוגמא, מי רצית שינצח בגמר בפיינל פור בעונה האחרונה ? נ.ב. רק אזכיר לך שהפורום הזה הוא אוסף של דעות.

roy_ma

New member
אהיה מוכן, רק באופן פרטי.

icq או מייל. תאמיני לי, שתהיה בהלם שתדעי מי אמר זאת.

roy_ma

New member
לא סוד, עניין של כבוד בין חברים.

השחקן לא מעוניין ששיחות פרטיות תפורסמנה בפרהסיה. זו הסיבה, שאני מוכן לתת לך, אישית, את שמו גם לא דרך מתווך. אני סמוך ובטוח שלא תפרסמי מידע זה, אלא לשימושך העצמי. את רשאית להגיב בפורום, בתנאי שלא תזכירי את שמו. מבטיח לא להשתמש במייל שלך מעבר למידע זה, אם זה חששך.

roy_ma

New member
כשיהיה, אשמח להגיד לך.

בכל זאת, תשאלי את גיל אייל, אם את לא מאמינה לי. יאשר כל מילה.

roi cohen

New member
שאלה לרועי מרום

תגיד, אם לדעתך שרף הוא המאמן הכי טוב בארץ, ואחד הטובים באירופה, אז איך יכול להיות שעם סגל שהוא בנה במו ידיו- הוא לא יגיע לכלום ולא יקח שום תואר. ואל תגיד לי שקבלת ההחלטות שגויה של ההנהלה תהרוס לו, כי לצביקה יש סמכות מקצועית בלעדית. מה, רק בגלל שהוא עובד במקום שקוראים לו הפועל ירושלים הוא לא יצליח??? אם כמו שאתה אומר הוא הטוב ביותר- עם סגל שהוא בעצמו בנה הוא צריך לקחת תואר. אז אולי תגיד לי פעם אחת ולתמיד איך יכול להיות ניגוד אינטרסים שכזה?

leeno

New member
אני יוסיף משהו...

אולי שרף בנה את הסגל שהוא יכול אבל הבעיה היא לא שרף אלה שהסגל שהוא בנה לא מספיק טוב בשביל מכבי... ראה תקציב...

leeno

New member
אני יוסיף משהו...

אולי שרף בנה את הסגל שהוא יכול אבל הבעיה היא לא שרף אלה שהסגל שהוא בנה לא מספיק טוב בשביל מכבי... ראה תקציב...

למעלה