שאלה לרויטל50

לירון62

New member
שאלה לרויטל50

היי, מה שלומך? ראיתי את ההודעה שלך בפורום בנוגע לכך שיש לך ציסטה והאם זה יכול להתאים לאנדומטריוזיס למרות שאין לך כאבים. לי גם יש ציסטה בשחלה, ואני אמורה לעבור לפרסקופיה, כנראה באופן פרטי אצל גולדנברג. בעיקרון אני הופנתי לבלינסון ע"י הקופה אבל שם אין לי מושג מי יהיה הנמתח , מה גם שאני לא שמעתי על אף אחד שם. לתל השומר :הכללית" לא רוצה לתת לי הפנייה ולכן אני שוקלת לעשות זאת באופן פרטי למרות העלות היקרה. רציתי לשאול אותך אם עברת כבר את הלפרסקופיה? אם כן האם נותחת ע"י גולדנברג? ומה היו התוצאות בסוף? אני ממש חוששת מכל הסיפור אודה לך אם תוכלי לענות לי בהקדם תודה רבה

לירון62

New member
שאלה לגל4

היי, ראיתי את ההודעות שלך בפורום והבנתי שנותחת ע"י גולדנברג בתל השומר. אני אמורה לעבור לפרסקופיה בעקבות ציסטה בשחלה והבנתי שבתל השומר הוא מבצע ניתוחים אבל סיכויים זעירים שאני דווקא ינותח על ידו. לכן אני שוקלת ללכת אליו באופן פרטי. איך את נותחת על ידו בתל השומר?זה היה סתם מזל? את ממליצה לי ללכת אליו גם באופן פרטי? או שכבר לעשות זאת בתל השומר? הבנתי שהוא ממש מתמחה בתחום של כל הלפרסקופיה אודה לך אם תוכלי לענות לי.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אשמח אם תקראי את תקנון הפורום, שם תוכלי לקבל מידע על שירשורים ומסרים. במידה ואת פונה אל אחת המשתתפות באופן אישי מומלץ לך לעשות זאת במסר אישי, כך ששתיכן תוכלו להתכתב באופן חופשי . מעבר לאמור- פרופ' גולדנברג נחשב למנתח מעולה אך אני יודעת שעלויותיו מאוד גבוהות. במידה ואין לך ביטוח פרטי נסי לפנות לכללית מושלם (*2700) ותבדקי אילו מנתחים נמצאים בהסדר. לגבי הפנייה מכללית- נסי להגיע לרופא המחוז ייתכן והוא יאשר לך הפנייה לתה"ש. בהצלחה

למעלה