שאלה לרדיו קול חי

שאלה לרדיו קול חי

איך אתם שמחשיבים עצמכם כרדיו חרדי לכל דבר משדרים פעם בשבוע תוכנית של אדם אשר הרבנים מכל המגזרים למעט המגזר הרפורמי פסקו שאין לשמוע את פסקיו?אני נמנע מלנקוב בשמו לאחר בקשה אישית של אחד המנהלים

אץ קוצץ

New member
אתה יכול לנקוב בשמו

לא בצורה מזלזלת ובהוספת התואר המקובל לשמו.

מקפיא

New member
יש עוד שאלה...

איך ברדיו חרדי נשים משדרותל ועולות לשידור ?? שאלו אותם פעם את זה והם ענו שרדיו קול חי לא חרדי אלא דתי!!! ולכן יש בו מספר דברים שלא מתאימים במאה אחוז לציבור החרדי... כך שמעתי בכולופן..

כי התוכניות צרכנות

שלהם עם נשים זה בבוקר.כשהאברכים בכולל והבחורים בישיבה.אבל ביום רביעי בערב אם אני לא טועה עולה לשידור ועונה לבחורי ישיבות הרב שלמה אבינר הבועל נשואות הזה

מקפיא

New member
איך שאני שונא את זה!!!

מה אתה מפרסם כאלו דברים על בנאדם ??? בטח חבר של חבר של חבר שלך שמע פעם שמישהו סיפר בדיחה משהו על הבנאדם ואתה כבר מפרסם כאלו דברים.... בעעעעעעעעעע

עזובו אותכם.. אף אחד לא מחייב אותך!

אתה לא חייב לשמוע. ובעצם אם אתה בחור ישיבה עם דם ישיביש.. אז אני לא מבין איך אתה עוד מסוגל לשמוע תחנה שכל רבע שניה זה הפסקת פרסומות.. עד היום אני לא מסוגל לשמוע מישהו קורא לשני פסססט פיסססט בגלל הפירסומת של גלאט שופסט.. פססססיט פיסט שמעת???

מקפיא

New member
לא יודע מה הרבנים פסקו עליו....

אני יודע רק שאני לא יגיד כאלו דברים על בנאדם ובמיוחד לא על בנאדם מפורסם, אם אני לא יודע במליון אחוז שהוא עשה את זה.. ולא נראה לי שאתה היית בחדר שלו ובדקת אם הוא עושה כאלו דברים או לא... תפסיקו כבר לרצוח אנשים בצורה בגלל שמועות...

למעלה