שאלה לרב האם מותר לכתוב שיר (מילים, לא לחן) בימים אלו? חיפ.
ח חיפוש עצמי New member 24/7/06 #1 שאלה לרב ../images/Emo168.gif האם מותר לכתוב שיר (מילים, לא לחן) בימים אלו? חיפ.
נ נ א מ ן ל מ ק ו New member 24/7/06 #3 מותר... ומותר גם לכתוב לחן, רק שאסור לשמעו בכלי נגינה. הכותב: מנהל הפורום שהגוילם חסם אותו וטכנאי תפוז מנסים לשחרר!.
מותר... ומותר גם לכתוב לחן, רק שאסור לשמעו בכלי נגינה. הכותב: מנהל הפורום שהגוילם חסם אותו וטכנאי תפוז מנסים לשחרר!.
א אופירA New member מנהל 24/7/06 #6 הגוילם הוא מן הסתם המחשב שחסם בחוסר אנושיותו את מנהל הפורום מלהיכנס לפורום שהוא מנהל (!!!)
נ נ א מ ן New member 25/7/06 #7 אכן... גם מתכנתי "תפוז" לא מבינים מה קרה פה, איני מופיע אצלם בשום רשימת חסומים, לא ידנית ולא אוטומטית. וכנראה איזה וירוס אצלם חוסם את האי פי שלי. הנושא - אני מקווה, בבדיקה. הכותב: הוא מנהל הפורום שגם את הכינוי מאתמול חסם לו המחשב.
אכן... גם מתכנתי "תפוז" לא מבינים מה קרה פה, איני מופיע אצלם בשום רשימת חסומים, לא ידנית ולא אוטומטית. וכנראה איזה וירוס אצלם חוסם את האי פי שלי. הנושא - אני מקווה, בבדיקה. הכותב: הוא מנהל הפורום שגם את הכינוי מאתמול חסם לו המחשב.