שאלה לקרן

• פותח הנושא ema67
  • פורסם בתאריך

ema67

New member
שאלה לקרן../images/Emo140.gif

חדשה כאן והאמת שמעולם לא עשיתי נומורולגיה ולכבוד פסח וכול השינויים שעברתי בשנים האחרונות אז הגיע הזמן.. ברשותך 2 שאלות 1.אני במצב כלכלי לא טוב עכב השינויים שעברתי (מעבר ממרכזצפון ) וקשיים במציאת עבודה. החלטתי לעשות שינוי ולהגשים חלום.ואני חולמת להפוך לעצמאית בתחום שלי באומנות (אחרי שינוי מתחום הניהול. אשמח לדעת האם אני בכיוון הנכון והאם תהיה הקלה בקטע הכלכלי בקרוב. 2.סיימתי קשר זוגי של 15 שנה ,האם יש בעתידי קשר אחר ? האם אבנה משפחה ? ילד ?. המון המון תודשה מראש רוני (בת.ז. רונית ) 27.09.1967

שלום רונית

את אכן בתקופה של שינויים אך היא רק התחילה ויש עוד זמן עד שתסתיים ולכן צפי לעוד שינויים בנוגע להחלטות זוגיות ועיסוק ואפילו מגורים .... הנושא הזוגי וילדים די מורכב אצלך ואינני יכולה לגעת בנושא הזה כאן בפרהסיה ולכן לא אוכל לענות על שאלתך . מעבר לכך הקשר הזוגי עדיין לא הסתיים סופית לפי מה שנראה לי ויש סיכוי לחידוש קשר , אם אותו גבר פנוי ואיננו נשוי כי יש לי הרגשה שהמערכת היחסים שהייתה היא עם גבר נשוי או לא פנוי לקשר מסיבות אחרות . שנה הבאה מבחינה זוגית מצויינת למיסוד אך הרבה תלוי בך מבחינת מודעות,פחדים חששות ועוד ... חג שמח ,קרן

ema67

New member
קרן תודה

על התשובה הרצינית והמעמיקה לגבי הנושא הזוגי וילדים אני פונה אליך במסר ,מקווה שזה בסדר.הנושא מאוד חשוב עבורי. לגבי נושא המיסוד מאוד שמחתי לקרוא. וכן את צודקת לגבי כול מה שכתבת.

למעלה