שאלה לקרן בבקשה

paruri28

New member
שאלה לקרן בבקשה

שלום קרן שמי מאיה. שם משפחתי מסתכם ל - 7. תאריך הלידה שלי הוא: 28/6/75 יש לי 2 שאלות ברשותך: 1. אני מתלבטת לאיזה כיוון מקצועי עלי ללכת/ללמוד. אילו תחומים יכולים להתאים לי ? 2. הבנתי שמיום ההולדת הבא אני נכנסת לשנה 7 שזו שנה לא פשוטה בכלל. האם בכל זאת צפויה לי נחת בתחום הזוגי לפחות ? האם אמצא את האחד ואתמסד ? תודה רבה מראש מאיה

תשובה לשאלה ,

1. שנה 7 היא שנה מצויינת ,אין לי מושג איך קיבלת את הרושם אינה פשוטה כלל . הכל תלוי מה עושים באותה שנה . זהו זמן מצויין ללימודים ,למנוחה ולצבירת כוחות מחודשים . 2. האם את נמצאת בקשר זוגי? 3. לגבי התאמת לימודים , כאן זה לא אפשרי לפרט .

paruri28

New member
תגובה לקרן

קודם כל תודה עבור המענה. אני לא נמצאת כרגע בקשר זוגי. היה קשר שהסתיים. אני מאוד רוצה למצוא כבר את האחד ואשמח לדעת האם יש פוטנציאל כזה ? מבחינת כיוון מקצועי - האם תוכלי לומר לי לפחות אילו תחומים מתאימים לי יותר ? תודה שוב מאיה

תחום מקצועי וזוגיות

מבחינת זוגית בוודאי שיש פוטנציאל והוא יגיע בזמנו . לגבי לימודים ועיסוק - ישנם כ"כ הרבה תחומים בהם תוכלי להתאים ולמצוא את עצמך ולכן בלי להיכנס לעומק למפה האישית שלך יהי קשה לי לדייק ולומר לך מה באמת הכיוון . בברכה וחג שמח ,קרן

למעלה