שאלה לקוראי ה

Mikel20

New member
שאלה לקוראי ה ../images/Emo58.gif

כבר קרוב לחודשיים שאני לא קורה ספוילרים אבל רציתי לשאול את אלו שכן קוראים ואת אלו שרואים בארה"ב (גיא, סשה וכו'..) איך הברידג'ט החדשה? השחקנית טובה? יש לה עלילה מעניינת? פשוט הפסקתי לקרוא בדיוק כשהיא הגיעה ורציתי לדעת אם היא שיפרה את מצב העניינים בסידרה, אם זה אפשרי אז תענו בכלליות בלי ה
עצמו. תודה

girlontop

New member
אני התרשמתי ממנה לטובה

בעיניי אשלי ג'ונס שחקנית טובה מאוד, חוץ מזה שהיא נראית מבוגרת לתפקיד. כרגע היא מעורבת בעלילה מרכזית, אבל מצב העניינים בסדרה עדיין די חלש.

Mikel20

New member
ויש מצב שבפברואר

העניינים השתפרו? כתבת כאן שיהיה שמח בסוויפס...זה נראה מעודד לפחות?

sashkashurik

New member
דווקא אתה לא קורא ספויילרים?

הספוילריאן העיקרי???
בכל מקרה, בהתחלה לא אהבתי אותה, אבל עכשיו היא צוברת תאוצה. מה שכן, היא אנורקסית! לא יודעת אם השחקנית באמת אנורקסית, אבל היא נראית שלד בבגד ים.

girlontop

New member
הוא חושב שבלי ספוילרים

הסדרה הופכת למעניינת יותר *אשליות*
ולשאלתך מיקי: כלמודת ניסיון רב שנים אני יודעת שאם בראדלי מבטיח שיהיה מותח ומעניין בעצם יהיה יבש ומשעמם, ואם הוא מבטיח אירוע שישנה את חייהם של כולם כבר בשבוע שלאחר מכן הסיפור ייזנח. כלומר, רק אחרי שאני אראה במו עיניי מה הוא מתכנן בפברואר אני אוכל לומר לך אם הדברים באמת משתפרים או שמדובר בבלון ריק. בינתיים הכל מבוסס על ספקולציות שרצות בפורומים.

השחקנית מקוללת!

אל תגידו לי שרק אני שמתי לב שבכל אופרת סבון שהיא השתתפה בה הבעל/ארוס של הדמות אותה היא מגלמת נדרס ע"י קרוב משפחה... |אייקון של צפניה חוזר ללמוד|

Mikel20

New member
זה לא שבלי ספוילרים

הסידרה יותר מעניינת, אלא פשוט חוסר הידיעה מה הולך לקרות גורם לי לרצות להמשיך לראות, ככה כשקראתי ספוילרים וידעתי כמה משעמם הולך להיות אז גם לא היה לי חשק להמשיך כי אין בשביל מה. ואני כבר לא "ספוילראן" (סחטאן על הכינוי אהבתי) , אני חוגג בקרוב חודשיים בלי ספוילרים (כמעט, אחרי הכל "היא" חוזרת)... ותודה טלי על התשובות, את באמת צודקת, עד שלא רואים אי אפשר להאמין.

girlontop

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif

רק תבטיח לי שכשתגיע התקופה של הפרקים עליהם עוד לא קראת תספר לנו איך הצפיה בלי ספוילרים, טוב? אולי גם אני אחזור בתשובה

Mikel20

New member
אין בעיה../images/Emo70.gif

אני מבטיח לספר כשהם יגיעו, אני חושב שזה ייקח עוד איזה חודש וחצי.. אבל אני לא רוצה שתחזרי בתשובה, אחרי הכל צריך כאן מישהו שיספק ספוילרים לפורום אחרת זה לא פורום של אופרת סבון לא?

girlontop

New member
שימצאו פרייארית אחרת ../images/Emo3.gif

סתם, האמת שאני חלשת אופי מדי לחיות בלי ספוילרים, במיוחד כשאני יודעת שהמידע נמצא בלחיצת כפתור קטנה...

למעלה