שאלה לקולרים

שאלה לקולרים

יש לי גור בן חודשיים מעורב בוקסר עם לברדור... חודש הבא הוא עובר את זריקת המשושה השניה וזה אומר שכבר ניתן להוציא לטיולים ללא חשש ממחלות... עכשיו מכיוון שסוג כלב זה גדל דיי מהר... ומתחזק מהר האם אני יוכל להתחיל בטיולים אם קולר לצוואר או עלי לקנות קולר לגורים (תופס מהבטן או משהו כזה ולא את הצוואר) השאלה אם הוא מספיק חזק בשביל וזה לא יחנוק אותו??? תודה לעונים...

fency

New member
לדעתי אפשר להתחיל להוליך גור בגילו

עם קולר שניתן להתאימו לגודל הצוואר (יש כאלו עם ריפוד שלא ישפשף לו את העור) בכל מקרה לא קולר חנק !!!! ועם רצועה קצרה כמה שאפשר לא מהסוג הנשלף...לא הייתי הולכת על קולר בטן זה לא מתאים לגזעים הגדולים.

fency

New member
לאור נסיוני עם חגורות לצורך הולכה

חגורה נשלפת היא לא יעילה משום שהיא מאפשרת לכלב מרחב כזה שבו אין לך שליטה כדי להרגיל את הכלב בהליכה צמודה ובכלל למשמעת בסיסית ....לעומת זאת חגורה קצרה באורך של 60-100 ס"מ יעילה לצורך אילוף למשמעת חוצמזה הקטנים האלו הם "פאקמנים" ורצוי שתראה מה הוא אוסף בדרך לפה....

טוב

תודה רבה לך על עצתך... אני בהחלט ישתמש בה!!!!!
אבל שהוא יהיה יותר גדול אפשר כבר לעבור לחגורה נשלפת...???

nobodys girl

New member
לדעתי לא כדאי,

הרבה פעמים שמענו על כלב שמשך והרצועה הנשלפת נקרעה הכלב שלך יהיה גדול וחזק, רצועה קצרה מאפשרת שליטה טובה יותר. מעבר לזאת אני לא חושבת שיש יתרון לרצועה נשלפת. האורך? כדי שיהיה לו יותר מרחב? לא יודעת. אני הולכת עם הכלבה (לברדורית בת חצי שנה) עם רצועת מטר וקצת ועדיין הרבה פעמים מחזיקה אותה באמצע כדי שהכלבה תהיה צמודה אלי. קולר, ד"א שמנו לה ממש כמה ימים אחרי שהיא הגיעה. בהתחלה זה הציק לה, אבל זה חלק מלהרגיל כלב לשגרת החיים בבית החדש. איך הוצאת את הכלב עד עכשיו, אם לא היה לו קולר?

bilbolim

New member
מנסיוני

חגורה ראשונה חגורה רגילה כמו שאמרו ואחרי שהוא מתרגל אפשר להחליף לרצועה נשלפת, אצלי הכלבים הרבה יותר נהנים מרצועה נשלפת ואני פחות נסחבת...

madhatter

New member
אמממ

המקרים שבהם הכלב מוציא את בעליו לטיול ולא ההפך הם דיי מוכרים ונובעים לרוב מחינוך לקוי של הכלב. רצועה נשלפת לא לעניין בכלבים שיכולים לנוע סביב ה 40 קילו כי היא לא תעמוד הכוח שנגרש לרסן את הכלב. אני מאלה שמאמינים בזה שטיול עם הכלב הוא או במקום שאין בו אנשים ואז לתת לו להנות מהחופש ,או ללכת עם רצועה קצרה כדי להרגיל אותו ללכת צמוד וגם להיות בתחושה שהוא תחת שליטתו של הבעלים

אממ לא הוצאתי

כפי שאמרתי אסור לו עוד לצאת כיוון שהוא צריך לשם זה לעבור זריקת משושה שניה שהוא עובר החודש... עד אז אסור לו מחשש למחלות ברחוב...

אממ לא הוצאתי

כפי שאמרתי אסור לו עוד לצאת כיוון שהוא צריך לשם זה לעבור זריקת משושה שניה שהוא עובר החודש... עד אז אסור לו מחשש למחלות ברחוב...

בכל אופן

תודה רבה לעונים ולהצעות אני חושב שאני יקנה קולר לצוואר אבל רך יותר ולא מציק וחגורת מטר וקצת ולא נשלפת...

למעלה