תגובה
בחורי (אני לא יודע בן כמה אתה, אז אני לא יכול לקרוא לך בחורי הצעיר) אתה התחלת איתי את הפיוד. התזות שלי על האלפים היו הרבה לפני שכף רגלך דרכה בפורום, וזה היה בדצמבר-ינואר! אני הייתי מעצבן?! משום מה, כל שאר הפורום מלבדך מצא את זה משעשע ולא כמשהו רציני. וכל מה שיש לי נגד האלפים זה לא תזות ולא נעלים. זה טינה לשחקנים שמשחקים אלפים בגלל הבונוסים שלהם (ואתה מודה שאני צודק בעניין), אז כדי לנתב את הכעס שלי למשהו מועיל, בניתי את התזות האלה, כחלק מה"משחק". והאמת? עולם בו האלפים הרגילים, לא הDROW, יהיו סטייל הסנטאורים מבבילון 5, קוסם לי מאוד. כל השנאה והתזה שלי נגד אלפים היא גימיק כדי להחיות את הפורום ותו לאו! ועוד משהו, אתה אומר שאתה מעדיף דרואידים או קוסמים, אז למה אתה קורא לעצמך HIGH ELF? למה כולם בוחרים בשמות של אלפים? מה רע בCOW KING? (אח של גיל לדוגמא?) או אם אתה אוהב קוסמים ודרואידים, מה רע ב: "THE ARCHDRUID"? או ב"WILD MAGE" או כאלה? מבין את הנקודה שלי? למה אני טוען שהאלפים משתלטים על העולם? גם לך הם עשו את זה, בדרך כלשהי, בתת מודע, השם הכי "מתאים" שמצאת זה שם שמקשר את עצמך עם אלף. וזו הבעיה שלי. לא נתקלתי בהרבה סדרות, להוציא את טולקין, שבהן יש דגש על מישהו שהוא לא אלף או אדם. חוץ מDARKSUN, יש איפהשהו גיבור גמד? הבעיה שלי לא איתך, ולא עם האלפים. הבעיה שלי היא איך מציגים את הגזעים האחרים. ובגלל זה, ואך ורק בגלל זה, בעולם שאני התחלתי רשמית לעבוד עליו בסופשבוע, אחרי הרבה זמן של תכנונים, קיימים האלפים הקלאסיים, היפים והטובים, אבל רק כדי להירדף בגלל שבט אלפים (לא DROW) שחשב שהם יכולים להשתלט על העולם. אני דוגל בשווין לכל הגזעים (כן, גם האלפים), שווין, אבל את זה, מזמן לא ראיתי לא בספרות, לא בטלויזיה, ולא בכינויים שאנשים בוחרים לפורום. בכל מקרה, אני שמח שראית מה שכתבתי, אני שמח שאתה מסכים איתי, ואני מקווה שאתה מבין את הנקודה שלי. בתכלס, אני לא שונא אף אחד. זה: א. טינה נגד ההצגה של גזעים אחרים. ב. גימיק מוצלח ומשעשע, שתמיד מעלה חיים בפורום. אני מקבל את ההתנצלות שלך, על אף שלא פגעת בי (הפורום זה רק משחק לדעתי), אם נפגעת ממני בדרך כלשהי, אני גם מתנצל. שיהיה לכולם שבוע טוב.