שאלה לצעירים -

Angel Girl1

New member
אם זה היה קורה לי...

היה ברור לי ביותר שאני ואמא שלי היינו נכנסות לריב ענק... לפעמים צריך גם לסמוך עליו...

d@r121

New member
ווי איזה עצבים הייתי נכנס

ולא מדבר עם אמא שלי המון זמן על המסך של המחשב כשאני מקליד הודועת אני לא נותן לה להסתכל אז על ניסיון פיתוי בצאט עצתי היא שפשוט תפסיק את ההרגל המגונה הזה לבלוש אחרי בנה בזמן כי הוא יגלה יהיה כזה פיצוץ שהאמונה באמא תרד והרבה...

n k

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

האם היא הייתה רוצה שהבן שלה ירגל אחריה? זו חדירה לפרטיות! ובמידה והבן יגלה את זה היא מסתכנת במשבר חמור מאוד. אני מציע שתדבר עם הבן שלה או תציג לו את הכתבה הזאת או כאן, ותסמוך עליו קצת יותר...

אוי למה?!?! היא ממש חצופה..!

למה היא עושה את זה?! בסדר היא הבינה שהוא אחראי, אז שעכשיו תעזוב! שלא תעשה יותר מדיי! זה ממש חוצפה לדעתי! ברור שזה מאוד מסקרן והכל, אבל אני מקווה שהיא תפיסק ואם לא, אני מקווה שהבן שלה יגלה...

n u l i t

New member
אוי ואבוי....

איזה חוסר תקשורת בין הורה לילדו! יותר גרוע מזה...אין! למה שלא תשוחח איתו?! לרגל אחריו ולשחק איתו במשחקים ילדותיים.. איזה בושה

mrq

New member
לאפרתש!

שלום לך אני חושבת שיש לו אמא קולית. הלוואי גם אבא שלי היה מנשה כאילו להתחיל איתי.

ל א ק י

New member
אממ.....

בתור ילדה בת 13... לא הייתי רוצה שיעשו את זה לי.. היא אמא שלו... היא אמורה לסמוך עליו..לא?

De-Panther

New member
אם הוא ידע מזה הוא ממש יתרגז ובצדק!

זה כמו חיטוט בחדר זה כניסה לתוך הפרטיות!! אני אוהב לעשות ככה לאח שלי

mikiga

New member
לאפרתש - האמא המרגלץ

ואחרי כל התגובות שקראת פה , מה דעתך עכשיו על העניין?

yuvalb9

New member
אפשר בדרך אחרת...

יש כל מני תוכנות (כמו נורטון פייר וול) שמסוגלת "ליירט" מידע שנשלח לאינטרנט ולמנוע את שליחתו כגון שם, טלפון, פלאפון... בכל מקרה... אני לא הייתי מאושר אם הייתי עולה על אמא שלי... מנסה לעלות עלי (תרתי משמע... איכס...) ואם יש אמון... אז שתפסיק.

איך אמא שלי מנסחת את זה?

אני חינכתי אותך ונתתי לך את הכלים להתמודד עם העולם. מה שאת תעשי עם זה- זה כבר החיים שלך. חבל שהיא לא תמיד עומדת מאחורי זה. לדעתי זה ממש מזעזע צה שהיא עושה באמת חבל שהיא לא יכולה לסמוך על הילד שלה, על החינוך שלה, עצמה. היא צריכה לבדוק את עצמה ולא את הבן שלה ואוקי, נגיש עשתה זאת לשם הבדיקה, היא הבינה שהוא לא מור פרטים אז אולי כדאי שעכשיו היא תתחיל לכבד את הפרטיות שלו?????????

Dor K

New member
מעניין

מה היא היתה חושבת אם הבן שלה היה מתחזה לגבר בצ´אט, ומתחיל לפתח איתה שיחה רומנטית כדי לבדוק אם יש לה פוטנציאל לבגוד באבא שלו... אני בטוח שהיא היתה מאושרת עד הגג מהעובדה שהוא היה דואג לה. המעשה שלה פשוט מגעיל וזאת לא זכותה לעשות את זה. אפילו חוצפה.

אפרתש

New member
אחלה תגובות, ../images/Emo51.gif

אז קודם כל, לחשדנים - הבת שלי עדיין בשלב הקומפי, ואני לא חוששת שקומפי או שלומפי יתחילו איתה
כלכך הרבה תגובות נגד, שאני ממש מתפלאת איך יכולתי לשאול כזאת שאלה טפשית. פתאום זה כלכך ברור לי שמה שהיא עושה הוא חדירה גסה לפרטיות, ורוב הסיכויים שהוא לא יקבל את זה בשמחה. אחת כתבה שזו אמא קולית. מעניין, כי מחשבה דומה עברה לי בראש כשהיא סיפרה לי - איזה אמא גנובה, שמשוטטת לה ברשת כאחד הצעירים. אני אגיד לה בעדינות מה שאמרתם כאן, ואנסה לזכור את זה כשיהיה אקטואלי אצלנו. ואגב - ורדה בעד שהורים יקראו ביומן של הילדים שלהם.

למעלה