שאלה לצלמים

the M

New member
שאלה לצלמים

סדרת הD8 של סוני, האם מדובר בחרטא או שבאמת יש שם משהו?

mandelbaum

New member
D8

תמונה יפה יחסית ל-8מ"מ הסטנדרטי ויכולת התחברות לFW אבל לDV עדין תמונה יפה יותר ..אה והפורמט הזה לא ממש נפוץ כך שאתה יכול בהחלט למצוא את עצמך תקוע עם כמה קלטות אם אין לך מצלמה

the M

New member
הבינותי

חשבתי לרגע להשקיע באחת כזו אבל זה עבר לי... תודה על התשובה

אל תבטל כל כך מהר

המחיר שלהן זול ויש להן איכות מאוד יפה. אני אוהב את השילוב של אנלוג ודיגיטל זה נותן איזשהו טאצ' יפה. בתור השקעה ראשונית או משהו לבית והמשפחה זה ממש לא רע.

uriuma

New member
אני ממליץ !

TRV 355 d8 ממש עובדת יפה, אומנם רק 1ccd אבל בכל זאת מוציאה תמונה סבירה בהחלט וכמובן זולה,

אני מצטרף להמלצה...

כל המצלמות (ככל שאני יודע) מסדרת D8 של סוני תומכות בקלטות שצולמו במצלמות HI8/8 (אנלוגיות) של סוני ודומותיה. לפיכך, אם למישהו יש הרבה קלטות שהוא צילם במצלמה האנלוגית שלו והוא רוצה להמשיך ולצפות בהן גם במצלמתו הדיגיטלית החדשה, ללא שום מאמץ, כדאי לו לשקול בחיוב את אחת ממצלמות ה-D8. בברכה גיליוטין

אכן. ../images/Emo45.gif../images/Emo16.gif

עבדתי טיפה עם מצלמת D8 של סוני- כמצלמה דיגיטלית ביתית, לדעתי, היא נהדרת. (וגם, לפחות המצלמה שאני עבדתי איתה, מזכירה את המצלמות הישנות יותר- HI8, ככה שמי שהיה רגיל לעבוד עד כה עם מצלמת סוני ישנה יותר, לא יהיה לו עבודה קשה מדיי.)
ניר

avi46

New member
מצטרף לממליצים

ל-D-8 מצלמות טובות, ואייכותיות, וקניה נכונה בעיקר למי שהיתה לו מצלמה 8 או HI-8 וברשותו קלטות ישנות.

umbo

New member
עד כמה שאני מבין.... אתה מטעה...

באיכות של CCD יחיד כל מצלמות ה DV מאוד דומות לאילו של מצלמות המיני והמיקרו למינהן, ההבדל הוא בגודל המדיה שעליו נשמר החומר ולא באיכות שלו.

למעלה