שאלה לצורך דיון.

שאלה לצורך דיון.

בסיום שאלה רומנטית? או בנושא קריירה? יצא לי 10 מטבעות, או קיסרית, 10 גביעים, עולם, מה ההבדל בניהם כשאני משיב לשואל? נסו לענות תשובה קצרה ועניינית על כל קלף כדי שיהיה דיון פורה. אין טעויות יש דיעות שונות ומכל מלמדינו השכלנו.

matal girl

New member
הי מיקי../images/Emo13.gif

משיבה בשמחה- 10 מטבעות- קלף הדורות, גלגולים ומה שביניהם, המשכיות ורצף על פני הזמן. קיסרית- הכוח הוא בידי האישה, פוטנציאל לשפע, הריון אפשרי, קשר פורה ומפרה. 10 גביעים-המשפחתיות בהתהוותה בקשר. יתכן וישנם גורמים המשפיעים על אישיות השואל והנשאל כמו ההויה המשפחתית בה צמחו וגדלו. הקשר המשפחתי עם המשפחה הגרעינית. עולם-השלמת תהליך, סגירת קצוות, הבנה ותובנה. למדנו וכעת אנו מפנימים. אורלי

וואאוו אורלי תודה רבה לך על התגובה

יש כאן 2 שאלות שאני מעוניין שתשיבי לי עליהן כמו שאת משיבה ללקוח שלך. אני לא מעוניין בהסבר על הקלפים (ולדעתי ההסבר שלך יפה מאוד). אין צורך להתיחס לשני הקלפים הראשונים (מי שרוצה יכול להתיחס) שאלה 1. התחלתי עבודה חדשה מה יקרה לי בה? שוטה, 2 מטבעות ולסיום קיסרית או עולם, 10 מטבעות, 10 גביעים? שאלה 2. הכרתי מישהי חדשה, לאן יוביל הקשר? שוטה, 2 מטבעות, ולסיום קיסרית או עולם,10 מטבעות, 10 גביעים? הפריסות הן כמו עבר, הווה, עתיד. אני השואל וכביכול לא מבין בקלפים, לכן הידע על הקלף אינו חשוב, אלא מה נאמר לשואל לגבי הפריסה שיצאה לו? מה צפוי לו בשני התחומים? באהבה מיקי

אולי אני נשמע מתנשא, אז סליחה

אולי דרך הכתיבה שלי אינה נכונה, האם לדעתכן אני צריך לכתוב אחרת כדי שנתדיין? מוכן לקבל הערות מכולם, אנחנו חברים, לא? אם אני טועה בהתנסחות שלי, האירו את עיני.
מיקי

נרוט

New member
תראה...

אני חדשה ולא יודעת איך הדברים מתנהלים כאן אבל אולי הדיון צצריך את הזמן שלו להתהוות בלי שתלחץ עליו :)

batgalim

New member
הי מיקי ../images/Emo39.gif

שאלה 1. התחלתי עבודה חדשה מה יקרה לי בה? שוטה, 2 מטבעות ולסיום קיסרית או עולם, 10 מטבעות, 10 גביעים? נראה שאתה מתחיל תחום חדש, אין לך הרבה נסיון בתחום עבודה זה ולכן קיים היסוס וחוסר בטחון. אינך בטוח שתצליח ודעת הסביבה לא מקלה עליך... המשך להיות אופטימי כבתחילת הדרך בה החלטת לקחת על עצמך משרה זן. מומלץ לך לקחת את העניינים לידיים ולהאמין בעצמך, כי בהמשך צפויה הצלחה:
קיסרית - תמצא עצמך בתפקיד בו יעריכו מאד את כישוריך, תהיה פורה מאד ותוכל לתרום למקום העבודה רבות. נראה שההצלחה תנבע ממך היות ותאהב מאד את מה שאתה עושה.
העולם - מקום עבודה זה הינו מסוג המוסדות בהם תוכל להשיג קביעות, שכר קבוע והולם את הכישורים ויכולת לתרום ולקבל. ההצלחה תלויה במידת הראיה הכוללת שלך, ביכולת שלך לראות את התמונה המלאה ולפעול על פיה.
10 מטבעות - נראה שצפוי לך קידום מהיר ושכר גבוה, תמצא עצמך בחברת אנשים שיעריכו אותך ואת כישוריך, ותזכה לשיתוף פעולה הדדי ופורה.
10 גביעים - מקום עבודה זה יהווה מעין בית שני עבורך, סביבת העבודה, התפקיד עצמו, החברים לעבודה - כל אלה יגרמו לך לקום בבוקר בשמחה... אין ספק - התפקיד יגרום לך לאושר וסיפוק אישי רב, שאינם תלויים ברמת השכר והתנאים הנילווים.

וואלה, ממש יפה. ../images/Emo140.gif שבת שלום לך

החשוב הוא לתת פרוש שונה לכל קלף. זאת למרות הדמיון בניהם. כולם מסמלים הצלחה כלשהיא. אני רואה בקלף 10 גביעים הבטחה להצלחה בעתיד. (הקשת מסמלת הבטחה) ובקלף 10 מטבעות שיהיו קשיים ומכשולים בדרך להצלחה. (המגדל העשן משמאל לקלף, וחרכי היריה במקום חלונות). אהבתי תודה לך. מיקי

batgalim

New member
שבת שלום גם לך ../images/Emo140.gif תודה...

הפירוש של 10 מטבעות כמכשולים בדרך להצלחה לא היה מוכר לי, תודה על ההארות
בעיני ההבדל בין 10 מטבעות ל-10 גביעים (בכל הקשור לקריירה) הוא בזה - ש10 מטבעות מסמל הצלחה חומרית, סטטוס חברתי המבוסס על המעמד במקום העבודה. 10 גביעים לעומתו - אמנם מסמל הבטחה, אך ההצלחה שבו היא ביכולת לקבל סיפוק מהתפקיד, ולא חשוב דווקא המעמד או השכר. שבת מבורכת

כמובן שאת צודקת ../images/Emo140.gif

אך יכולים ליפול לנו קלפים בצורה אחרת. 10 מטבעות בסיום בשאלה רומנטית ו10 גביעים בסיום שאלה בנושא קריירה. לכן פתחתי את הדיון. אשתמש במילים שאני עונה לשואל בשאלה רומנטית. 10 מטבעות - הקשר יהיה מלווה בהרבה בעיות ומאבקים שבסיומם הקשר יהיה נהדר. בקריירה - נכונות לך בעיות ומאבקים שבסיומם צפוי לך קידום והצלחה. ב10 גביעים - (אין את המאבקים והקשיים) מובטח לך כי הקשר יוביל להצלחת הזוגיות. בקריירה - מובטח לך קידום והצלחה בעתיד ללא בעיות מיוחדות.

batgalim

New member
10 מטבעות בסיום שאלה רומנטית

השוטה - 2 מטבעות - 10 מטבעות - קשר שהחל באופטימיות מבלי לחשוב על התוצאות, מבלי לשמוע למקטרגים, כשבהמשך, כשהועלתה השאלה של מיסוד - הגיע למבוי סתום, לחוסר החלטה. 10 מטבעות בעתיד מבטיח זוגיות טובה, משפחתיות המייצגת פיסגה מסויימת, אך הקונפרמטיביות בקשר הזה חשובה מאד, דעת הסביבה ואיך המשפחה נראית כלפי חוץ.

מסכים איתך, ../images/Emo45.gif

אבל זה לא חוכמה 2 מטבעות קלף שאני בחרתי חחחחחחח הראה גם את שורש הבעיה שיש בקלף 10 מטבעות. איך לא חשבתי על כך. חחחחחחחח.

נועָה

New member
../images/Emo65.gif מגי, אני אוהבת

את הפירושים שלך. ובהחלט ניתן להבחין בהצלחה הייחודית של כל קלף. אגב, הייתי מוותרת על המכשולים והקשיים ב-10 מטבעות. קלף כל-כך חיובי, למה לקלקל אותו ואת מצב-הרוח. ואם יהיו עיכובים בדרך מכל סיבה שהיא, אני לא מאמינה שצריך להדגיש אותם. בעיניי, הפירושים שלך הם יופי...!

למעלה