* ! שאלה לצוות הפורום : ! *

khason

New member
* ! שאלה לצוות הפורום : ! *

*-------------------------------------------------------------------* ! + מנחם יעקבי = [email protected] = תודה מקרב לב ומראש לכולם ! !-------------------------------------------------------------------* ! + לצוות הפורום - או - לכל גולש בפורום שלנו !!!- שלום רב !!!: ! ! + פרסמתי בשבוע שעבר שלוש (3) שאלות בפורום : ! "תפוז - מחפשים בשבילך ". ! + על-פי בקשתי נשלחו תגובות אל תיבת ה-דו.אל שלי !: ! + ניסיתי להיכנס אל התגובות בלחיצה על כותרת התגובה - ! וכן גם על המילה :"כאן" [לחץ: כאן]...: ! + משום מה (?!.....?!) = לא הצלחתי להיכנס כדי לקרא את התשובות !!!: ! ! + השאלה המתבקשת היא כמובן = מה לא עשיתי בסדר ????????????? ! ! + אודה לכם מקרב לב (!!!) על כל תגובה או התיחסות - ! לבעיה תמוהה זו !!!. ! + שלום להתראות - וכל טוב = ! לכל צוות הפורום - ולכל משתתפי הפורום !!!. ! + מנחם יעקבי. ! *-------------------------------------------------------------------*

פגעסוס

Well-known member
מה בדיוק קרה?

היתה הודעה שגיאה? קרה משהו מיוחד כשלחצת על הכותרות של התגובות?

sunset*

New member
אההה גם לי זה ככה....

אם לזה התכוונת... גם אני לא מצליחה להכנס לתיבת המסרים דרך הקישור שנשלח לאימייל.... אני מקלידה את שם המשתמש והססמא וזה אומר שהפרטים לא נכונים... אף פעם לא הצלחתי להכנס למסרים ככה... מצליחה להכנס רק דרך האתר "הרגיל" של תפוז... תנסה פה.

למעלה