שאלה לפרי האסור 2003

שאלה לפרי האסור 2003

אם תראי בחור הלובש חולצה מכופתרת את תפסלי אותו מקשר רומנטי או שבהתחלה תסבלי את זה ובפגישות המתקדמות תעירי לו על זה?

neuron

New member
אתה לא יודע?

חולצה מכופתרת זה יהרג ובל יעבור!

לא נכון לאחות שלי לא מפריע אם הגבר

לובש חולצה מכופתרת -אני שאלתי את השאלה הזו כדי לדעת עד כמה הנשים יכולות ליסבול דעות שונות של הגבר-בעיקר את דעתה של פרי האסור 2003.

קרני

New member
אז מה שאתה בעצם שואל זה

האם לפסול מישהו על פי צורת הלבוש?!? אז אההה... לא!

coaxcable

New member
עזבו אתכם אנשים

אישה תהא טיפשה לזרוקו גבר בגלל בבגד למה מה? אני מעיר לחברה כשהיא בלי בגד :)? או עם חוטיני :)? או על חולצה שמראה את כל מה שאני לא רוצה שאחרים יארו סאותה פגישה אן בכלל? אני מתכוון - נושא הביגוד הוא חשוב אבל הייתי נותן לו רק 10-25% ממה שצריך להתביית עליו בכל פגישה. א

ברור ש...

לא אעיר לו. חולצת כפתורים היא לא הלבוש האהוד עלי אך אם גבר ילבש בפגישה הראשונה חולצת כפתורים לא אפסול אותו. אם אכן החולצה לא תחמיא לו אעיר לו. אני מניחה שאיני אוהבת חולצות מכופתרות מכיוון שזה מזכיר לי את אבא שלי (אל תבינו אותי לא נכון, אני מאוד אוהבת אותו) אך מן הסתם אני לא רוצה להזכר באבא שלי כשאני מורידה לגבר שלי את החולצה או סתם רואה אותו.

coaxcable

New member
הופה :)

מחשהח הולכת כאן כנגד הרוח וכנגד הפסיכולוגיה שאומרת שכל גבר מחפש באישה את דמות האם וכל אישה מחפשת את דמות האב שבבבבבבבבן זוגה :) אבל חי חיע חה חהחהח זה מצחיק פרי אסור :) אבל סתם לראות שאת עוד כאן ואני שבתי לכאן אחרי שבועיים לאור תקלה במחשב ומבחני סמסטר :)

coaxcable

New member
לא! :) שלחי גם את הודעה פרטית

סתם כי יש אנשים ספציפיים שאנו תמיד מתכתבים כאן וזה חביב. ודרך אגב יש לי הצעה חביבההה.לא יןדע אם תתקיים אבל משהו חביבב

coaxcable

New member
כמה מכאן ולא רק גם מפורומים אחרים

מה איכפת לך שלחי וזהו :)

תודה על הכנות

רק איך זה מזכיר לך את האבא? אם יש לו כפתורים בחולצה אבל פניו שונות מפניו של אביך.אז? חוץ מזה יש מיקצועות המחיבים מהכבוד כפתורים בחולצה או עניבה כמו עו"ד ראש ממשלה מנכל.לא?

Gisele

New member
אני דווקא אוהבת את הסטייל האלגנט

בחור עם לבוש אלגנטי בסטייל (לא זקן מידי) מכנס סיגר או מחוייט, חולצה מכופתרת וקוצים עושה לי את זה
בכלל בחורים שיודעים להתלבש תמיד מושכים את תשומת ליבי וזה מוסיף להם נקודות זכות

לא להאמין אבל אחותי

אוהבת רק גברים עם שיער טבעי כלומר לא צבוע ובלי גל רק פסוקת כלומר שביל בצד .

זה...

מזכיר לי אותו בתת מודע מן הסתם... ואני מדברת על החולצות הכי פשוטות עם הפסים לאורך. ההגדרה הכי טובה לחולצות כאלה הן: סמרטוטים. (חברה, חברה, לא להתנפל עלי... אני לא מתכוונת לחולצות האלגנטיות) "חוץ מזה יש מיקצועות המחיבים מהכבוד כפתורים בחולצה או עניבה כמו עו"ד ראש ממשלה מנכל.לא?" זה בהסדר גמור. ייתכן ומעט הגזמתי בתגובתי "בשום פנים ואופן ללא חולצות מכופתרות" אני שוב חוזרת. לא הייתי מונעת קשר רומטי עם אדם שהיה מגיע עם חולצה מכופתרת לפגישה ומן הסתם הוא לא יגיע בצורה זרוקה כך שאיני רואה כאן בעיה.

girl111

New member
יש לי שאלה

מה רע בחולצה מכופתרת? יש חולצות מכופתרות אלגנטיות להפליא (לפעמים זה אפילו סקסי
)

coaxcable

New member
נכון :) מי כמוני יודע ודרך אגב

מספר נשים שיצאתי איתן לאחרונה - בשנה האחרונה רצו שאבוא לדייטים עם חולצות מכופתרות :) לךדעתי זה טרנד חדש או משהו - מכופתר אלא אם כן את מעל גיל 30 ורוצה לשוב לגיל הההעשרה ולראות גברבברים שלובשים סוודרים שיצא מכל החורים לראותם בכל פינה ועל כל גבר או אישה צעירה או בכל זאת מעל גיל 20 שיודעת איך גבר נראה וצריך להראות......

למעלה