שאלה לפריק...

I am a freak

New member
זה יותר מדי יקר. מצטער../images/Emo70.gif

כבר הסברתי לך. זה לא אני... זה המחשב
עכשיו אני אנסה..
wish me luck

I am a freak

New member
הדבר האחרון שחסר לי זה אנרגיה../images/Emo70.gif

יש לי מכל הסוגים ומכל המינים (לצערי) הפריק.

I am a freak

New member
מדיטציה לפתיחת העין השלישית.

מצרכים: 1. איש עם עין שלישית סגורה. 2. מדריך שיודע את העבודה, רצוי עם עין שלישית פתוחה. 3. חדר חשוך. 4. מזרון או מקום נוח לשכב בו. 5. מצב רוח 'רגוע'. 3. הרבה רצון טוב. אופן ההכנה: אתה, |איש עם עין שלישית סגורה|, קח לך |מדריך שיודע את העבודה, רצוי עם עין שלישית פתוחה| וכנס איתו ל|חדר חשוך|.
לא, זה לא למטרות מיניות. למרות שאם אתם ממש ממש רוצים- תהנו
בחדר החשוך, יהיה |מזרון או מקום נוח לשכב בו|. שכב על המזרון ותרגיש בנוח. ה|מדריך שיודע את העבודה, רצוי עם עין שלישית פתוחה| מבצע פעילות של "דימיון מודרך". הוא אומר לך לדמיין אור כחול שיוצא מהשמיים... מתוך הכוכבים... ועובר את כל הייקום ומגיע אליך... ועוטף אותך. אחר כך, אור אדום. אחר כך אור ירוק ואחר כך אור סגול (לא בטוח בצבעים, למרות שרוב הסיכויים שאלו הם הנכונים). ה|מדריך שיודע את העבודה, רצוי עם עין שלישית פתוחה| צריך לדבר ברכות... ולאט לאט. וכמובן, אתה צריך לעצום את העיניים ולדמיין- בדיוק מה שהוא אומר. בסופו של דבר, כשאתה עטוף בכל הצבעים האלה (נראה לי שאלו צבעי הקשת... אני לא בטוח) המדריך בא ונוגע לך במקום שבו העין השלישית ממוקמת. כנראה שהוא עושה משהו בזמן שאתה מדמיין... אני לא יודע. *אני הייתי עסוק בלדמיין את מה שהמדריכה שלי אמרה לי לדמיין* ו... זהו
בתאבון
כשהיא (המדריכה) נגעה לי באיזור של העין השלישית, ממש ממש הרגשתי כאילו, איך לתאר את זה... אממממ... ממש כאילו יוצאים לי דברים מתוך המצח- כמו התפרצות של הר געש, ישר מתוך המצח שלי. זה דיי מעצבן... כי אתה מרגיש שכל מה שיצא משם נשאר לך על המצח ואתה רוצה להוריד את זה משם(
), כי אתה ממש ממש מרגיש את זה, אבל, זה לא אפשרי.... חיחיחי- אפשר לקרוא לזה
צואה אנרגטית
Lol בהצלחה. מצטער שחיכית הרבה זמן
הפריק.

אמממ... תודה! ../images/Emo24.gif ו....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צואה אנרגטית.... עכשיו אני בטוחה שזה העייפות מדברת מתוכך... אממ בכל מקרה תודה רבה... עכשיו כל מה שנשאר למצוא זה מישהו עם שלוש עיניים! =) ואני יקח מדריכה כדי לא להתפתות לדברים בחדר החשוך עם המזרון!
חחחח... ושוב !
ו...רק רציתי לשתף אתכם במה השיעמום עשה לי...ישבתי ליד המחשב והתחלתי לאכול את האבקה של ה
*שוקולית*... טעים!
חחחח ביי ביי =) לילה טוב אישים!

I am a freak

New member
חחחחחחחחחחח

אני פשוט אשתוק. אני לא רוצה לתת לעייפות לדבר. ~שוש המסומם יצא לשביתה
~
|אינבעדמה| אין בעד מה
אין בעד מה, הפריק המסומם.

קרנוש21

New member
ככה אני מרוצה

שכולם שותקים! חיחיחיייחיחיחיחי שששששש..... תיהיו בשקט..... שוש ישן! על קצות האצבעות כולם! שוש שיפ לב לחתימה החדשה שלי...

I am a freak

New member
דיון נחמד....

יש פגם מאוד גדול בתאוריה שלך, קרן. אתם יכולים להפוך את זה לדיון- בשרשור עוף
הפריק.

למעלה