שאלה לפריק...

שאלה לפריק...

בתגובה שלך לאחת השאלות..(האם שדים קיימים)... ענית "אם תשאל אותי- הם קיימים. כמה מפגשים עם שדים הוכיחו לי את זה." אז...השאלה שלי היא... איך בכלל אפשר לפגוש שדים?!?! אם אתם אומרים שאין להם גוף גשמי והכל... איך אפשר לראות אותם? ואם אין להם גוף וניתן לראותם... אפשר לראות גם רוחות שמעלים בסיאנס? הרי גם להן אין גוף... אני באמת מעוניינת בתשובה.. תודה מראש.. ה
ה המסטולה.. =)

Flame

New member
מסטולה יקרה ../images/Emo13.gif

כפי שאמרת, שדים ורוחות לא ניתן לראות בעין הרגילה
. לכל אדם יש את האפשרות ואת ה"כישרון" לראיה "נסתרת" (מכיוון שאנחנו מסתירים אותה) אבל מכיוון שלא כולם בוחרים לפתח את הראיה הזו, רוב האנשים כיום פשוט מתעלמים וסוגרים את עצמם. לכל אדם ישנה עין נוספת, העין השלישית שמה
! ישנם אנשים שבוחרים לפתוח את העין הזו (וכמובן שהיא איננה עין כמו זוג העיניים הרגילות שלנו) יש כאלה שהעין כבר שרויה במצב פתוח
. כמו כן, לפעמים זה תלוי ברמת ההתפתחות הרוחנית שלנו, כנשמות. ישנן נשמות שיש להן יותר ניסיון, נשמות זקנות יותר.. שצברו ניסיון,חכמה,סבלנות,סובלנות ויחד עם זה מגיעה הראיה הזו
.. יראו בד"כ ישויות שונות ביניהן מה שאתם מכנים "שדים"
.. תינוקות מרגע הלידה, ועד גיל שמונה לערך, מסוגלים לראות הרבה יותר מאיתנו המבוגרים מהם.. הם רואים הכל.. מלאכים/ישויות אחרות/הילות פשוט הכל
... בגיל שמונה הם נסגרים לזה בד"כ.. לדוגמא.. ילד קטן בא אל אמא שלו.. מספר לה על החבר החדש שלו.. אמא שואלת היכן הוא.. הילד אומר.. הנה, פה לידי! אמא לא מבינה.. היא בוחרת לחשוב שהוא דמיוני ומומצא פשוט! כשלמעשה.. זוהי בד"כ ישות.. שאכן קיימת, בד"כ המדריך של הילד
! אבל זה שאמא לא רואה לא אומר שהחבר איננו קיים... את מבינה? הילדים לבסוף מדחיקים.. נסגרים לאט לאט.. המממ... הבנת?

למרבה הפלא... כן.. =)

אז... המצב שבו "העין השלישית" כפי שקראת לה.. סגורה.. זה לא סופי נכון? יש אפשרות אממ.. לפתוח אותה מחדש? בכל מקרה... תודה על התשובה !

אני מתכוונת...

אמרת שלנשמות יותר זקנות ויותר מנוסות יש רמת רוחניות יותר גבוהה... אין אפשרות לפתח את רמת הרוחניות בלי למות ולחיות מחדש?! =) אממ לא מבינה בזה.. למרות שהייתי רוצה.. אבל מדיטציות וכל אלה עוזרים?

Flame

New member
הממ.. ../images/Emo13.gif

כן כמובן שניתן לפתוח את העין השלישית
! זהו בהחלט לא המצב הסופי...
... עכשיו בקשר להודעה השניה שלך, במהלך כל תקופת חיים את צוברת ניסיון ולומדת שיעורים/לקחים וכו'..
.. תדמייני שכל גלגול חיים הוא כמו קורס בבית הספר.. וסיום הגלגולים הוא בעצם השלמת הבגרויות וסיום בית הספר.
.. במהלך כל אותם גלגולים, את לומדת את מהות החיים ולעיתים הנשמה תתגלגל אפילו בכוכבים אחרים
! בקיצור, ניתן לפתח את רמת הרוחניות, וכמובן שהרמה עולה עם כל גלגול
בדיוק כפי שאחרי כל סיום בקורס תצאי עם ידע ותובנות חדשות.. הנשמות הן אין סופיות! מדיטציות בהחלט עוזרות, תלוי באילו מסגרות.. אל תדאגי, לאט לאט לך
.. מאושרת לעזור

../images/Emo9.gif

תודה רבה על העזרה...אבל איך שהוא הקטע המבאס בחיים האלה שהכל קשור ללימודים
חח חפיף החזקתי 10 שנים .. אפשר עוד כמה.. P= בכל מקרה תודה רבה...

I am a freak

New member
את רוצה שאני אוסיף../images/Emo35.gif

כי אחרי התשובות של לין, נראה לי שאני רק ההרוס
לין, קבלי ח"ח (חזיה חושנית)
הפריק.

I am a freak

New member
כמובן

ברגע שאני אקום ואני אהיה יותר "צלול" אני אכתוב. מצטער שחיכית.

קרנוש21

New member
אולי כי חסר לו אנרגיה????

עכשיו במבצע אנרגיה רק 456789012345שח ל30 מיל!

למעלה