שאלה לפני תיאוריה

שאלה לפני תיאוריה

אני רוצה לגשת למבחן תיאוריה בקרוב. רציתי לדעת מה עלי להביא לבחינה, אילו טפסים ומהיכן משיגים, איך נבדקים רפואית ובדיקת עיניים? אם ניתן להוריד טפסים מהאינטרנט? ממש את כל הפרוצדורה. אשמח לתשובה מפורטת ומדויקת. תודה רבה!!!

indian

New member
אוקי

אתה הולך למ.מ.ס.י מבקש את הטופס הירוק ומצטלם. הולך לעשות בדיקה רפואית ובדיקת עיניים. אחר"כ אתה הולך עם הטופס הירוק לדואר ומשלם אגרה - 113 ש"ח. וזה בעיקרון, עכשיו אתה צריך לברר איפה המקום הכי קרוב בשבילך להיבחן, תברר גם באיזה ימים ובאיזה שעות, תבוא מוקדם כדי לא לחכות הרבה זמן בתור, לתאוריה תביא ת.ז, כלי כתיבה, אם אתה מתחת לגיל 17 אישור הורים וזהו אני חושב.

driver2b

New member
השלמת התשובה - בחינת התיאוריה

את הטופס הירוק ניתן לקבל בתחנות צילום שבמ.מ.ס.י או בחנויות צילום. את הרשימה המלאה תמצא כאן. (לא ניתו להוריד מהאינטרנט, משום שבתחנות הצילום אתה גם מצטלם ותמונתך הדיגיטלית מוטבעת על הטופס. בכל מקרה, תוכל לראות את הטופס בגלריה של הפורום. בדיקה רפואית - אצל הרופא שלך. בדיקת עיניים - אצל אופטומטריסט מורשה ע"י משרד התחבורה לביצוע בדיקות ראיה. לא לשכוח ללמוד טוב לתיאוריה, חבל להיכשל ולשלם שוב 113 שקלים (רוב הניגשים נכשלים בפעם הראשונה, וחבל). איפה נבחנים? במשרד הרישוי הקרוב למקום מגוריך. לרשימה המלאה של הימים והשעות - לחץ כאן. בברכה, דרור, צוות Driver2b

ועוד משהו קטן../images/Emo9.gif

כמה עולה הטופס הירוק עם התמונה בממסי? אני זוכר שפעם הטופס היה מתקבל אצל מורה הנהיגה ותמונת פספורט היית מביא בעצמך. ממסי זה משהו חדש לי.

פהpumiky

New member
לעשות את הטופס הירוק..

זה לא עולה כסף....אבל הבדיקות שאותן אתה צריך לעבור במסגרת הטופס הזה עולות כסף....בדיקת עניים ניתן לעשות בכל רשת למשקפיים (ארוקה, זיגי שאול, אופטיקנה ועוד) והמחיר נע בין 25-35 שקלים... את הבדיקה הרפואית אתה צריך לעבור אצל רופא מוסמך...לא חייב להיות רופא משפחה...בקופות החולים זה עולה משהו בסביבות ה-80 שח, יש מקומות זולים יותר... את התמונה על הטופס הירוק אין צורך להביא...כאשר אתה מגיע למ.מ.ס.י מצלמים אותך שם ואוטומטית התמונה נמצאת על הטופס הירוק...

yellow cheese

New member
50 שקל.

driver2b

New member
טופס בקשת רשיון הנהיגה כבר קיים

עשרות שנים, אבל עד לפני מספר שנים התמונה לא היתה תמונה דיגיטלית על הטופס עצמו אלא תמונת פספורט רגילה שהיתה מהודקת"על הטופס. הטכנולוגיה, מסתבר, נותנת אותותיה גם במשרד הרישוי... הוצאת הטופס אינה כרוכה בתשלום, אך לקראת התיאוריה יש לשלם אגרה בסך 113 שקלים (בבנק הדואר) הכוללת בחינת תיאוריה אחת ובחינה מעשית אחת. דרור, צוות Driver2b.

למעלה