שאלה לפני קנייה :)

Remirat

New member
שאלה לפני קנייה :)

בתכנון קנייה של IPOD מארה"ב... קראתי, ובדקתי, והסתכלתי, וכל האתרים בלבלו אותי. מה מגיע בקופסה של הIPOD 20GB? מה כן מסופק? מה לא? יש דוק (מעגן)? אין דוק? יש מטען? יש כבל USB? תודה מראש על כל תשובה

LinkTree

New member
מה יש

Includes Apple Earphones AC Adapter FireWire cable USB 2.0 cable לפי האתר של APPLE. כלומר אין DOCK יש מטען יש כבל USB2 וכבל FIREWIRE ויש אוזניות

Remirat

New member
עוד שאלה

שכנראה קצת שאלה מפגרת... החשמל... הוא מתחבר לIPOD? איך? יש שנאי (כמו פלאפון/לאפטופ וכו')? איך מטעינים אותו כשהוא בDOCK? וכשהוא לא? מצטערת על כל השאלות, אבל עוד יומיים אבא שלי נוסע, ואם אני לא אפשט לו את כל תהליך הקנייה, הוא פשוט לא יקנה... אז אני רוצה לדעת בדיוק מה לומר לו לקנות. תודה מראש.

LinkTree

New member
תשובות

ל IPOD למטה יש כניסה (UNIVERAL CONNECTOR) שאליו מחברים את הכבל USB/FIREWIRE ואת הכבל הזה בקצת מחברים לכניסה USB/FIREWIRE במחשב - אם רוצים לחשמל אז בשנאי יש כניסה של FIREWIRE (בחדשים יש USB) ואת אותו כבל במקום למחשב מחברים לחשמל. עכשיו אם יש לך DOCK אז את הכבל USB/FIREWIRE מחברים לדוק במקום ל IPOD ישירות - נורא פשוט ואינטואיטיבי. לטעמי פשוט שיקנה IPOD. אם את צריכה DOCK אז גם DOCK (כי פעם היו מקבלים DOCK עם ה IPOD 40G או ה PHOTO אבל היום אפשר לקנות רק בנפרד.

Remirat

New member
אולי זה הכאב ראש... ../images/Emo122.gif

אבל לא הכי הבנתי... החיבור הוא *או* למחשב *או* לחשמל? אין מצב של גם הטענה וגם סינכרון?

Raffael

New member
ואם אני עונה, אנצל גם לשאלה

את המיני, שבא ללא מטען (או דוק), אפשר לטעון רק בחיבור למחשב דולק, נכון? אם אכן כך, זה חסרון משמעותי מאוד בטיולים, נסיעות ובכל מקום ללא מחשב צמוד.

למעלה