שאלה לפני ההתחלה

שאלה לפני ההתחלה

לפני שאתחיל בקורס צלילה רציתי לברר כמה שאלות אני בת 33 7 חודשם אחרי לידה האם גם אני יכולה לצלול או שכבר עבר עליי הקלח

mdiver

New member
מהר מהר לפני שסוגרים את הים...../images/Emo26.gif

אם חיכית 33 שנה כדי לצלול כל הכבוד לך, לא הרבה צוללים היו יכולים להתאפק. אין קשר להריון שהיה
(אבל עדיף להיוועץ עם רופא סתם ליתר ביטחון) עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. ומניסיון כשזה מגיע מאוחר זה כבר יותר ממכר. בהצלחה.

Squid

New member
אין בעיה, לכי על זה!

אשתי היקרה(34) ואנוכי (35) הגשמנו חלום ישן לפני כשנה ועשינו קורס צלילה **. יש לנו שני ילדים מקסימים (כך שאישתי כמובן אחרי לידות) ומכיון שאיננו ילדים העדפנו לערוך בדיקה אצל רופא צלילה לפני הקורס (לא חובה באם אין בעיות בריאותיות רלונטיות אך למען השקט הנפשי מומלץ!). יחד עם זאת אני חייב לצרף אזהרה חמורה: הספורט הנ"ל ממכר!!!

yossin

New member
יש סיכון חמור בקורס צלילה למבוגר

אני עשיתי את הקורס בגיל 41, ומאז אין יום שאני לא בועט בעצמי למה חיכיתי כל השנים

חג שמח!../images/Emo117.gif

טוב, אז אולי המלצתי לשרוף את ציפורי לא התקבלה, אבל לפחות היה על האש... נו, אז תגידי לי, באיזו רשות את מחטטת במחשב של אלי?! ועוד בשעה כה מאוחרת!!! נו באמת, ילדה בגילך צריכה כבר ללכת לישון! יש מחר יום ארוך! ועכשיו מספיק לנאום האימהי... אני שמחה שאת כאן בכדי שאוכל לחלוק שגעונותי עימך, גם בקשר ל-E.T ... אני מתחרפנת!!! עכשיו, אחרי שכמעט וסיימת לקרוא מסר זה, אני ודאי נמצאת מאחורייך, נושפת בעורפך ןמחכה שתסיימי, כדי שאוכל לראות אם קיבלתי מג´ייקוב אי מייל- אנא ממך, האזרי בסבלנות. תחייכי, תסתובבי, והעניקי חיבוק חם ואוהב לאלו שזקוקים לו- כלומר, לי! (אל תשאלי אותי מה נסגר עם הקטע הזה, כי אין לי מושג!!!) שבת-המשך-השתלמות-מהנה-ומעניינת-נטולת-דיסקו-שתהיה-לכולנו-שלום!

siliconarts

New member
זוג בגילאים 65-70...

לאחרונה הובלתי צלילה של זוג מבוגר, הבעל(~70) והאשה(~65) עשו את הקורס כשבועיים לפני הצלילה ובחיי, שחוץ מבעיות איזון הם צוללים נהדר! את חצי מגילה, אולי אפילו בעיות האיזון ישתפרו
. בהצלחה, ותזהרי מהבעיטות

למעלה