שאלה- לפי נקודת מבט שלכם הגברים

שאלה- לפי נקודת מבט שלכם הגברים

התחלתי לצאת עם מישהו שמאוד מוצא חן בעיניי, אבל יש לנו בעיה. בעיה שבעיקר מטרידה אותו אבל אותי מטריד שהבעיה מטרידה אותו, וכבר בא לי להפרד ממנו כי זה כל הזמן מציק לי ולו. מפריע לו שהיו לי בעבר קשרים לא רציניים- סטוצים. ברמה כזאת שהוא אמר לי שבד"כ הוא לא מתחיל אפילו לצאת עם מישהי שהעבר שלה "מוכתם" אבל אני יוצאת דופן. מה שמצחיק הוא שלו בעצמו היו סטוצים, אז שאלתי אותו לגבי זה, והוא אמר שהוא לא מתנגד לתופעה עצמה אלא שהוא פשוט לא מסוגל שהבת זוג שלו ,זאת שהוא אוהב, תהיה מישהי שבעברה היו לה סטוצים כי כל הזמן עולות לו המחשבות על כך לראש וזה פוגע בו, ויושב לו על הלב. כשאני מספרת לו על קשרים רציניים שהיו לי, וכמה שאהבתי מישהו מסוים, זה לא פוגע בו אבל כשאני אומרת ששכבתי עם מישהו רק לשם ההנאה הוא פתאום עושה מין פרצוף ואני שמה לב שבמשך כל הפגישה שלנו זה יושב לו על הלב. אין ספק שעשיתי טעות שסיפרתי לו על כך (או שלא? מה אתם חושבים?), לא יודעת, אולי לפעמים צריך לדעת לסתום את הפה ולסנן את האמת. מה דעתכם על כך? עוד דבר- הוא אמר לי ש-90% מהחברים שלו , בחורים איכותיים מאוד, מרגישים אותו הדבר ולא היו יוצאים עם מישהי כזאת, אז לא האמנתי למשמע אוזניי. האם זה נכון? לכן רציתי לבדוק מה הרוב כאן אומר? הוא יעץ לי בקשרים הבאים שלי לא לספר את זה כי הרוב מרגישים כך. אני יודעת שזה הפריע לאקס הקודם שלי שהיו לי סטוצים אבל זה לא היה שיקול מבחינתו לא להיות איתי. ואני רוצה לדעת האם האקס הקודם שלי הוא במיעוט או הנוכחי? ושוב, אני מוכרחה לציין, בעקבות תגובות בפורומים אחרים על כך- זה לא שהבחור הזה שופט אותי אלא שהוא פשוט מרגיש שיכאב לו להיות איתי בידיעה שהיה לי עבר כזה..

פנומן 72

New member
הנה תשובה כנה מפורטת ומקיפה

ואני שמח שהחלטת להתייעץ גם בפורום של גברים אמיתיים
החבר שלך צודק. סטוצים הוא לרוב נותן תחושה של התנהלות מינית. במקרה הכמותי צודק החבר שלך שהוא מעדיף לדעת שהיו לך 3 חברים רציניים ששכבת איתם מאשר 3 סטוצים. סטוץ הינה סיטואציה שבה הבחורה רוצה לקבל מבלי תחושת התחייבות הדדית. אצל הגברים האיכותיים זה נתפס כנורמה פסולה, המחשבה שסתם רצית לשכב עם מישהו, שזה אקט זול שלא לומר זנותי. לאקס הקודם שלך זה לא הפריע כי הוא כנראה לא בנה עליך יותר מדי ולא לחינם אתם לא יחד יותר. החבר הנוכחי שלך מחפש מישהי איכותית, כלומר מישהי שהסקס נתפס אצלה כאקט אינטימי בין בני זוג אוהבים, ולא כאקט שהוא כמו החלקת כאפות בין חברים. עם זאת, צריכה להדאיג אותך ראיית העולם הצבועה להחריד שלו. בעוד שהוא שופט אותך על מוסר מיני ירוד, הוא לא מוצא טעם לפגם במוסר המיני הירוד שלו עצמו. "הוא לא מתנגד לתופעה עצמה אלא שהוא פשוט לא מסוגל שהבת זוג שלו ,זאת שהוא אוהב, תהיה מישהי שבעברה היו לה סטוצים כי כל הזמן עולות לו המחשבות על כך לראש וזה פוגע בו, ויושב לו על הלב" .... הוא פשוט אידיוט. נניח ואתם מתחתנים ואת תופסת אותו על בגידה בזמן שאת שמרת לו אמונים. לעצם תהייתך הוא יגיד לך ש..."הוא לא מתנגד לתופעה עצמה של בגידות אלא שהוא פשוט לא מסוגל שהבת זוג שלו ,זאת שהוא אוהב, תהיה מישהי שבוגדת ..." כשחילקו את השכל הוא העדיף במקום זה מנה כפולה של צביעות.

אוקיי, זו באמת נקודת מבט מעניינת

אולי אני אעלה בפניו את העיניין הזה שתיארת כולל הדוגמה של הבגידות, ונראה מה הוא יגיד. הוא באמת בחור אינטיליגנט וממש שוויוני וחכם, לכן כל העיניין הזה מאוד הפתיע אותי..אז אני בטוחה שתהיה לו תשובה לעיניין.

Matsman

New member
הנוכחי שלך הוא זה שבמיעוט

זה סוג של אינסטינקט חייתי שלנו- לא משנה כמה אנחנו זיינו, לא עושה לנו טוב לשמוע על מה שהבחורה עשתה בנושא הזה. אצל הרוב זה בטח לא שיקול לגבי הקשר. מצד שני, אם לא שאלו אותך על זה, אין טעם שתספרי. לא שיש בזה משהו רע, זה בדיוק כמו שלא תספרי על כל זוגות התחתונים שיש לך בארון. זה לא רלוונטי. ומעבר לזה, כפי שאמרתי, יש לנו ג'וק שגורם לנו לא לאהוב את זה ברמה הרגשית, גם אם אתה הבנאדם הכי פתוח ומקבל את זה כמובן מאליו ברמה הרציונאלית, זה עדיין יהיה משהו שרובנו לא יראו כחיובי. אבל למה את מעלה את זה בכלל ? מאיזה טעם ? אם אין בעיה אז אין בעיה. לא צריך לעשות בעיה בכח. נ.ב אל תקשיבי למה שפנומן72 אומר בנושא. הוא לא בעד סטוצים לא של נשים ולא של גברים. מבחינתו אסור להנות מהחיים. מדובר באיש זקן בן 72, ואחת מהשפעות הגיל היא פרמיטיביות מוגברת.

פנומן 72

New member
מצמן, אל תעשה מעצמך אידיוט

אתה וסוקרטס הם בדעת מיעוט. אתם לא חושבים והתמסד ורוצים רק להשתעשע, ולא שזה רע, אבל האג'נדה שלכם פוגעת בבחורות שכן חושבות למצוא גבר איכותי (לא כמוכם) ולהתמסד איתו בצורה כלשהי. בשביל אותם גברים איכותיים זה לא מקובל סטוצים; בשבילכם זה דווקא משרת את המטרה שבחורות יזדיינו עם כמה שיותר, ורצוי גם איתך ועם סוקרטס באותו זמן ... אז לא לבלבל את הביצים ולהכניס את ענין הגיל שלי, כי אני חשבתי ככה גם כשאתה עוד לא ידעת מה לעשות עם הברבון שלך. אז שב בשקט.

Matsman

New member
בחיאת, תקראי את התגובה שלו

ותגידי אם לא ככה מגיב מישהו שמתגונן כי יודע שמה שאמרו זה נכון. תראה פנומנוש, לא מבין על איזה להתמסד אתה מדבר, אתה בן 40 אוטוטו, אין לך ילדים וגם לא התחתנת בשום צורה. אם מדובר בזוגיות, אז אני לגמרי בעד. מעולם לא התנגדתי לזה. מה שאני תמיד אומר הוא שאין שום בעיה בזוגיות ואין שום בעיה גם בסטוצים. תאמין לי שאני מכיר שחקנים ברמה שמזיינים על ימין ועל שמאל, וזה אף פעם לא הפריע להם למצוא זוגיות. מה גם שחלק מהם בהחלט נחשבים "איכותיים". אז למה שלבחורה זה יפריע ? ואם לבחורה זה לא מפריע, אין סיבה שלבחור זה יפריע. יש גם בחורים איכותיים שבחיים לא חוו סטוץ, אבל הם מיעוט קטן. אבל מה זה משנה בכלל מה כולם חושבים ? מה שמשנה זה שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אתה קובע מה זה איכותי ומה זה לא ? באיזה עמדה אתה לקבוע כזה דבר ? המילה "להתמסד" היא רק מילה. בין סטוץ לבין זוגיות לא מפרידה חומה גבוהה. היום העולם חופשי הרבה יותר מפעם וגם בחורות נהנות. הבעיה שלי היא עם אנשים שלא בעד להתנסות ולחיות, אלא להישאר תקועים במקום אחד. אני יודע מי נהנה יותר, הפסד שלהם.

אני יכול להסכים עם פנומן בקשר לגיל

כי לגיל אין קשר לפחד ממין פנומן מפחד מפתיחות, מהתנסות, מהלא נודע זה איזור רגיש אצלו והתגובות שלו מעידות על כך, לגיל שלו אין שום קשר לדעתי דווקא אני הייתי חושב שעם הגיל גם מצתמצם הפחד, בגלל השנים של חיכוך עם המציאות

Jesuscrist

New member
תפסיקו לרדת לפסים אישיים

היא שאלה את דעתכם על הנושא לא אחד על השני. אם הדעה שלכם שונה משל מישהו אחר לכתוב משהו ילדותי כמו "אל תקשיבי ל...." זה דבילי ברמות,היא באה לקבל מגוון של דעות,תתנו את שלכם ותסיימו בזה.

../images/Emo45.gifמי שמפחד מסקס אין מה לפתח איתו עולם כזה

ואנשים עם דעות כמו של פנומן פשוט מפחדים מבחורה עם ניסיון כי אז הם חשים שהם צריכים לעמוד ברף מסויים תמיד הראש שלהם נימצא באיך ליהיות הכי טוב, תמיד הראש שלהם חושב שאולי את חושבת על מישהו אחר שהיה יותר טוב מהם או יותר משקיע מהם פשוט יש להם תירוצים מטומטמים

Jesuscrist

New member
מיותר לחלוטין

לא בא לי להתחיל למחוק אתם לא ילדים,תפסיקו עם תגובות כאלה.

תגיד, מישהו פנה אליך פה או במסרים ?

אם לא אז איפה הבעיה ? ככה אני ופנומן אוהבים לתקבק אחד לשני בעצם הפורום הזה נפתח אך ורק בגלל זה תמחק כשיתלוננו

פנומן 72

New member
ישו היקר

הפורום הזה נפתח בגלל שבפורומים אחרים היו יותר מדי פמיניסטיות והומואים שהפריע להם שגברים אמיתיים מדברים. סוקרטס הוא עוף מוזר, הזוי, שאם היה חיה אמיתית היה לו מחלקה משלו בגן החיות והרבה מבקרים היו מגיעים לראות את התופעה. וכן, כך אני והוא משוחחים, הוא מביא לי צ'אפחה, אני מחזיר לו בביצים ואף אחד לא הולך להתלונן במשטרה על זה... בפורומים אחרים פשוט נבהלו מהשפה הזו וחסמו אותנו פעם אחר פעם. על חורבות הפורומים האחרים קם הפורום הזה. בברכה, פ⌠¡N⌡

Matsman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל בחיאת דינאק, בסוף יצא כמו תמיד שאני הראשון שנחסם. גם אני בפנים כן ??

Matsman

New member
עבדאן גיסנו, צודק, סגור, אין ויכוח

רק תזכור... מי שמשחק לאריה בביצים- שלא יתפלא שיקבל ביס. ואצל גיסנו משלמים במזומן ומהר.

xcalibur

New member
שלחי את הילד לדרכו

אילו היית מספרת לו שהיית עם 100+ גברים ו/או שניתן להוריד אותך מהאתר BLACKSONBLONDES.COM, הייתי יכול להבין לליבו. במאה ה-21 גם לנשים מותר ורצוי אפילו לאהוב סקס. לא אשמתך שהוא והחבר'ה הדוסים שלו חושבים שהם נמצאים במדינת עולם שלישית. פה זה לא איראן. לדעתי את צריכה לבעוט בישבנו רק עקב העזות מצח והצביעות המחליאה הזו שהוא מעיז לשפוט אותך כשהוא חוטא לא פחות.

פנומן 72

New member
פספסת

תקרא שוב. אין לו בעיה שהיא "עושה סקס" לדבריך. השאלה היא איך ועם מי. אם היו לה חברים רציניים איתם היא שכבה מאהבה - זה מצוין. הוא מבין שהיא בחורה רצינית. אין לו בעיה עם זה. אבל סתם לתפוס מישהו לזיון חטוף - זה מצביע על חשיבה אחרת שאותה הוא לא אוהב. לגיטימי.

למעלה