שאלה לפירגה

שאלה לפירגה

אני אופה באופן קבוע עוגיות מהבצק הנפלא שלך: זה שאיתו את מכינה גם מעמולים, גם עוגיות ריבה, גם רולדות תמרים. ולשאלתי: בכל פעם שאני אופה עם ריבת חלב היא נוזלת לי וכו' למרות שאני מקפידה שהתפר יהיה ממש למטה. יש לך רעיון כיצד למנוע זאת? תודה על עזרתך.

pirge

New member
לדעתי, לשים שכבה של אגוזים טחונים ש

שייספוג את הנוזלים. וגם לא לשים הרבה ריבת חלב. בבקשה.

kalah

New member
נצל"ש- פירגה עלה לי רעיון

אני "אכשיר" את כדורי הסילאן טחינה שלך לפסח- קניתי את העוגיות הכשל"פ (הכי פשוטות, עוגיות יין כאלו, לא מצופות) ואני אפורר אותן פנימה לתוך התערובת. אבא שלי מת על טחינה בסילאן וזה יהיה יופי של קינוח קליל אחרי הארוחה הכבדה.

pirge

New member
רעיון../images/Emo45.gif אפשר גם את "תותי פרוטי" ל

להכין עם מצות ---נראה לי שיהיה פצצות מעדן "תותי פרוטי" ח ד ש מקור:פירגה מעדן מעוגיות שוקולד "הפתעות" כראות עיניכם......ועוד. ללא מרגרינה וללא ביצים. לשים בסיר בינוני: 200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות 2\1 כוס חלב או מים 3 כפות יין מתוק או אחר---לא חובה 4\3 כוס סוכר כף קקאו לבשל בבחישה עד לקבלת קרם הומוגני וחלק. להוריד מהאש. להוסיף: 3 כפות טחינה 4 כפות סילאן 500 גרם עוגיות שלמות מכל סוג שאתם בוחרים עד 2 כוסות "הפתעות" כגון: צימוקים\שקדים\אגוזים\פירות יבשים\קליפות מסוכרות של הדרים\שוקולד קליק\חתיכות מרציפן\חתיכות מחטיפים שאתם אוהבים......כיד הדמיון והחשק. לערבב בכף. לצקת לתבנית 24 או 26 עגולה קפיצית. לקשט. אני פיזרתי קוקוס ואגוזים. להקפיא כמה שעות. לפרוס למנות פיציות ולהתענג.

למעלה