שאלה לפורקיופיין

hospital_food

New member
שאלה לפורקיופיין

איך התקבלת לעבודה בטאוור? עברת איזה מבחן? מה שאלו אותך?....

אילתושי

New member
למה טאוור רקורדס?!

זאת רשת, והמחירים בה גבוהים, והיא קפיטליסטית ושייכת לבעלי ההון. הרבה יותר עדיף לקדם חנויות של אנשים פרטיים, ביתיות וחביבות, ע"י כך שעובדים בהן. למשל, בירושלים: בלנס, התו השמיני (שזאת גם רשת אבל קטנה). לא מכירה עוד.

Johnny the Doe

New member
לא כל כך משנה לי

פשוט טאוור רקורדס זה השם הראשון שעלה לי. מה יש באיזור רמת-גן תל-אביב?

PORCUPINE

New member
אוקיי, אז...

התקבלתי כבר לפני שנתיים. בטאוור זה פחות או יותר "חבר-מביא-חבר". היה לי חבר שניהל איזה סניף והוא קיבל אותי. מה שטוב ברשת הוא שאחרי שאתה עובד טוב באיזה סניף ופורש או משהו, אתה מקבל המלצות ויכול להיכנס לכל סניף אחר בארץ, זה רשת מאוד חמה לעובדיה, גם אחרי שעזבו. אז אני עבדתי בהתחלה בכרמיאל, ועכשיו אני בנהריה. וגם עם אתה נכנס ככה סתם ושואל על עבודה, זה בולשיט הסיפורים על "מבחני הקבלה", רוב המנהלים לא עושים את זה. אם אתה בראש טוב, אינטיליגנט, רציני, יש לך ידע מוזיקלי בסיסי, חוש שווקי, ו - "דיבור עם לקוחות", אז אתה מתאים.

Johnny the Doe

New member
אז רגע...

גם למישהו שלא מכיר אנשים בטאוור יש סיכוי להתקבל? ולמה אתה מתכוון שאתה אומר "חוש שיווקי" ו"דיבור עם לקוחות"? כולה לא להיות אנטיפט, נכון?

PORCUPINE

New member
בדר"כ...

מחפשים בטאוור אנשים אחרי צבא לתקופה ארוכה... אני עבדתי גם לפני הצבא אבל זה בגלל שהיתה לי שנה חופשית.. ""חוש שיווקי" ו"עבודה עם לקוחות" זה אומר בעיקר לדעת לדבר כמו בן-אדם, מנומס, כמו שאמרת- לא להיות אנטיפת, והכי חשוב - לדעת למכור - והרבה!!! אתם לא יודעים איזה לחץ מכירות יש עליי... נכנס בן-אדם מסכן לקנות את שאקירה החדש ואני... מוציא אותו עם דיסקמן ב - 500 שקל!!! טירוף!

Johnny the Doe

New member
או או... חוש מכירות אתה אומר?

חשבתי שברשת כזו גדולה לא צריך לדעת למכור אלא רק לדעת לפתוח את הקופה (ולדבר עם אנשים כמובן). אני חושב שאני כשיר גם מבחינת ההתחייבות - אני אמנם לא אחרי צבא אבל אני עתודאי כך שיש לי כמה שנים חופשיות.

PORCUPINE

New member
אגב, חבל שאתם גרים במרכז...

דווקא אצלי בסניף מחפשים עובדים עכשיו...

Useful Idiot

New member
אני! אני!

אההההה למה לא אמרת?? אני מחפשת עבודה! אהה. עכשיו להרגע.. לנשום... מחפשים עובד לסניף של נהריה?

למעלה