שאלה לפורום

neuron

New member
שאלה לפורום ../images/Emo41.gif

אז ככה: מיץ עגבניות- מציאות או פיקצייה? ובכדי לחדד את השאלה- מה בעצם ההבדל בין מיץ עגבניות לבין מרק עגבניות קר שמוגש בכוס במקום בקערה???!
ואני יודע שזה אולי לא קשור לפורום, אבל זו נקודה שממש מתרידה אותי ביומיים האחרונים.

לא ממש יודעת מה ההבדל...דבר אחד

אני יודעת. אני מתה על מיץ עגבניות !! ובעיקר מתה על מיץ עגבניות כשהוא מוגש בטיסה ללונדון.
אוף....איזה דברים מטרידים אותך.....הרגת אותי מצחוק !!!

חייבת, ובטיסה

לניו יורק עם אותה חברת תעופה (דהיינו אותם ספקי מיץ) מה תזמיני? חייבת לדעת

הופה....לניו יורק...זה סיפור אחר..

טיסה ארוכה.....אפשר לישון....אני הולכת על: Whisky on rocks ....ואם אפשר שיהיה Black Label דרך אגב, חייבת לדעת....זה אומר משהו עליי??.......חחחחחחחח....

ירקרק

New member
ואני אומר....

ואני אומר... שאת "חייבת לדעת" מהי ה"פנטזיה נשית" ירקרק שרוצה לדגת ולגעת

viviti

New member
אהבתי...... ../images/Emo13.gif

מיץ עגבניות: עגבניה מרוסקת עד דוק..... עם תוספת קלה של מים מלח ופלפל מרק עגבניות: יכול להיות בואריאנטים שונים ולהכיל עוד אינסטרומנטים כמו אבקת מרק, ירקות נוספים כמות מעטה רסק עגבניות.. מרק עגבניות יכול לעבור הרתחה (תלוי בסוג) ואז להיות מוגש קר..... זה מהשרוול כי יכולות מהטבח שלי לא מדהימות.. בטוחה שיהיו לך תשובות הרבה יותר מקצועיות בכל אופן, לעגבניה זה לא ממש משנה...

מצידי אין שום הבדל

לא אוהבת את הראשון ולא נוגעת בשני המצב היחיד שיגיעו עגבניות מרוסקות אל פי הוא עם מלאווח. זהו. דינה.מיצ טערת

הכה את המומחה ../images/Emo67.gif

אז ככה, מיץ עגבניות משמש בעקר כתחליף לדם , , , , , , , , , , , , , , , בסרטים מרק עבניות , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,, נו הגזמת מאיפה לי לדעת.

neuron

New member
אוקיי ../images/Emo12.gif

אני וחברים מתחילים ליישם את המסקנות של מה שאמרתם לנו... ...ובכל זאת, אני לא בטוח אם התוצאה תהיה בסוף מיץ או מרק...

viviti

New member
אז כל הדיון היה.......

כי רצית לשלוח לנו את התמונה הזאת?

neuron

New member
../images/Emo35.gif

...אני!... אני בקושי מצליח לתכנן שני מהליכים קדימה בשחמט
האמת היא שלא (זה באמת מטריד אותי הקטע הזה של מיץ עגבניות...), סתם נהנה לבחון את כישורי מנוע החיפוש שלי בלאתר תמונות...

viviti

New member
זה היה מהיר........

אפרופו מנוע חיפוש לתמונות ממליצה על ditto לילה טוב

עוד שאלה

ביצה קשה. למה קוראים לה קשה. נראה לי אשכרה רכה. ולמה אומרים קשה לי? ולמעשה זה די רך.... דניאל שתה גם מיץ עגבניות טרי. ויין. ובירה. ו...ושיגע את הדיילות ב 3 חברות שונות וכול זה בכיוון אחד.

למעלה