שאלה לפורום כולו...

zViper

New member
שאלה לפורום כולו...

אם כל שבוע יהיה כבר נושא בתור: הסרט הבא... לא ישאר הרבה שבועות עוד, אגב, על אילו סרטים כבר דנו, לפני כניסתי לכאן? הצפע.

Padme Amidala

New member
אמממ...

קודם כל, אתה באת בשבוע הראשון, תקווה חדשה היה הסרט הראשון שהקדישו לו שבוע שלם. דבר שני, לפי דעתי אי אפשר למרוח חודש שלם על פרק אחד...השבועות האלו הם למען החייאת הפורום!!

Lu Tze

New member
זהו, הבעיה עם הפורום הזה היא שלא

כותבים בו הרבה והרעיון של השבועות זה לגרום לאנשים לכתוב יותר. לדעתי זה לא יעזור כי צריך שיצטרפו עוד אנשים (אני סופר 4 משתתפים קבועים).

Lu Tze

New member
טוב, קודם כל, לא התלוננתי

דבר שני, לדעתי אתה יכול לפרסם טיפה את הפורום בשאר פורומי המד"ב בתפוז (למשל פורום מד"ב ופנטזיה, פורום באפי, פורום פארסקייפ ועוד ועוד...) אם אתה רוצה אני יכול לפרסם את העניין טיה בפורום מסע בין כוכבים, שגם בו אני חבר. לעזאזל עם זה, תנסה גם בפורום שינוי, מי יודע (אני משתתף פסיבי. אל תדאג, אני לא עוקב אחרייך ואני לא מסתכל בך דרך חלון החדר שלך [דרך אגב, אתה לובש היום חולצה יפה])

zViper

New member
אומנם נכון, אבל...

לדעתי:אפשרי להאריך לא לחודש, אלא שבועיים חוץ מזה, שיצא לנו לדון די הרבה גם בדברים אחרים הקשורים למלחמת-הכוכבים שלא קשורים לנושא השבועי
אגב, הצעה נוספת: (לצורך הצעה ז, בקרוב אצפה שוב בשלושה הישנים והמחודשים) לשוחח גם על השינויים הרבים שחודשו בישנים... וכמובן אח"כ אפשרי גם לדון על כל הספרים הנוספים שיצאו, עם עלילות נפרדות ומיוחדות וגם על הקומיקסים שיצאו. (לי אישית יש אם איני טועה, את החוברת הראשונה שיצאה). הצפע.

למעלה