שאלה לפונדקאיות

שאלה לפונדקאיות

היתי רוצה לדעת אם זה בסדר מצידכם אם סיפרתם למשפחה שלכם על הפונדקאות לפני שהיתם בהריון? אני מתלבתט אם לספר ומתי לספר ובמקום עבודה סיפרתם? יכולים לפתר אותי בגלל זה? תודה בלה

../images/Emo140.gifלבלה בוקר טוב../images/Emo140.gifברוכה הבאה

הכול תלוי לפי הרגשתך ובקצב שלך אם את עדיין לא נמצאת בהליך עם זוג אז לאט לאט הכול יגיע ואת תרגישי לבד צורך לספר או לא יכולה אני לספר לך על עצמי ששתפתי את משפחתי ואת חברותיי מהרגע הראשון ומצידי אספר לכול העולם........... בעבודה עדיין לא יודעים .......... רק גננות חברות שאני סומכת עליהם........ כשהיה בהריון יהיה קשה להסתיר ואז אספר גם לשאר הצוות......... השארי בביתנו החם ונעזור לך בכול שאלה ובעיה.....

משפחה זה אינדבידואל ..

תראי יש כאלו שיעדיפו לספר לילדם לפני ההליך, ויש שיבחרו אחרי או תוך כדי, זה הכל נתון להחלטתך, אני בחרתי בדרך של לפני ההליך, האנשים הכי חשובים והקרובים אלי עוד יודעו שלהיות פונדקאית רק עלה במוחי, רחרחתי היה הכי חשוב לי ילדי ובעלי מה תחושותם, והתחושות היו ממש מפרגנות. כל אחד הולך אחרי רחשי לבו, אבל חשוב לזכור להיות פונדקאית זו גאווה, ולא סוד או משהו נורא, אז אם תשדרי לסביבה את הגדולה שבכל ההליך הנפלא שאת עומדת לעשות כך הסביבה תתיחס אליך בחזרה. הכל תלוי בך!

קודם כל מגיע לך ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

שלא תחשבי שאם אני לא כותבת אני לא קוראת אני קוראת, רק מצאתי לנכון אחרי שנפגעתי ממשהו לא לכתוב פה תקופה, זה לא שזה עבר לי, אבל היו כמה דברים חשובים שרציתי לכתוב ומערכת המסרים שלי לא הכי הכי לאחרונה.. לכן כתבתי פה. ואיך את מרגישה?, תשמרי על עצמך!! אני עוקבת אחרייך כאן בדריכות אל תחשבי שאם אני לא כותבת אני לא מחזיקה לך אצבעות, קוראת את המתח שלך קוראת את הכאב של מי שכואב, קוראת את השמחה של כולן, לא התנתקתי רק ירדתי למתחת לקלעים כי נפגעתי זהו. אבל אני תמיד כאן, קוראת פאסיבית אם לא מגיבה. שבת שלום ציצוש, ושמרי על עצמך, אני בכל אופן מחזיקה אצבעות חזק והיום שאדליק נרות של שבת אבקש בשבילך שיצליח הפעם יקירה

אוי ליידי ממש חבל../images/Emo10.gifיש משפט חכם

שאומר "אל תיפגע מפגועים"
ליידי תודה על התפילה ועל המחשבות החיוביות
את צריכה לחשוב על החשיבות שלך פה ולא על הטפל והשולי חבל מאד שאת נותנת לאחרים להשפיע על הרגשתך את צריכה להעריך את עצמך על מה שאת ..........
להמשיך לתת כוח לאחרים ולהפיץ את השליחות המטרה שלך לא הופסקה ברגע שילדת אלא נהפוכו היום חשובה מתמיד את ההוכחה שהכול אפשרי.........
אז קדימה הרימי ראש ידיים על המקלדת ואנחנו איתך..............

תודה על התשובות ועוד שאלות

בנתיים סיפרתי לאחותי ולגיסתי שתיהם אמרו שאני לא נורמלית ושמה יקרה אם אני יקשר לילד וירצה אותו ומה יקרה אם הילד יהיה לא בסדר וההורים שלו לא ירצו אותו, על זה ענו לי כבר שיש בחוזה משפט שאומר שגם אם הילד לא בסדר ההורים חיבים לקחת אותו. יכולים לפתר אותי מהעבודה אם ידעו שאני פונדקאית? תודה רבה ושבת שלום וחג שמח.

איילת567

New member
לספר או לא לספר.../images/Emo91.gif

אני עברתי כבר את כל ההליך.ילדתי תאומות מקסימות.לזוג מקסים.בהתחלה שיתפתי את החבר לחיים.אח"כ את הילדים הגדולים.ושכבר ההריון ניקלט שיתפתי את הילדים הקטנים.כמובן שהקרובים ביותר ידעו.אני במיקרה לא עבדתי אבל במהלך ההריון מי ששאל עניתי שזה פונדקאות.הילדים השתתפו במהלך כל ההריון שאלו שאלות.רצו לדעת איך יש שם שניים.לאן הילדות ילכו אח"כ.הם הכירו את הזוג שהפכו להיות חלק מאיתנו.אנחנו עד היום בקשר חם. מאחלת לך בהצלחה. איילת הפונדי של אירית.

mondani5

New member
הי יקירה!!!!

שבת שלום,אני שמחה שאת אתנו ,מה את בשעה כזו? עדין ערה? היינו במסע קניות ונפלנו שדודים כולנו מ15:00 עד 19:00 . התחלתי לבשל רק אחרי שקילחתי אותן,עכשיו רק סיימתי ועליתי לראות אם יש לי דואר ושמחתי לקרא את מה שיש לך לתרום מנסיונך. אני מאחלת להורים מיועדים פונדי כמוך!!!!! נשיקות אירית. ד"א שיר הולכת!!!! רון עומדת לבד,לבד!!!

למעלה