שאלה לעתי

• פותח הנושא LiarK
  • פורסם בתאריך

LiarK

New member
שאלה לעתי

היי, מה נשמע? 1. לא מעצבן אותך שמעוותים את שמך? 2. האם אתה מתכוון לעבור על הקלטות של כל ימי שהותך בבית האח הגדול על מנת לנסות לראות דברים שאולי פספסת? 3. האם אתה נמצא בשלב כזה בו אתה איכשהו מוכן לשנות את דעתך על התנהלות של פרידה בבית או שדעתך לגביה לא תשתנה גם אם תהיה עד לסצינות לא נעימות שלא היית מודע אליהן? 4. מצטערת אם השאלה קצת פוגענית, אבל איך יכולת לקרוא לדנה אישה רדודה שאי אפשר לנהל איתה שיחות עמוקות, כאשר רוב הזמן הסתובבת עם ליהיא, שבוא נגיד ברכות, לא מלאה בשיחות עומק וחוכמה? לא נראה לך שהיית קצת לא אובייקטיבי בשיפוט לגבי דנה ואפילו מושפע מאוד מדבריה של פרידה? אותה שאלה הייתי מפנה לפרידה, אבל נראה לי שכולם יודעים איזה תשובה היא תמציא. האמת קצת חבל לי עלייך, למרות שאתה לא מתחרט על שום דבר, אבל הקשר עם ליהיא הגביל אותך מאוד, כך זה נראה לי מהצד. אני חושבת שיש בך הרבה מאוד תכונות נהדרות ומעוררות עניין, ושהיית יכול לפרוח יותר ולהפתח יותר ללא כל ההרהורים על המצב אליו נקלעת, המחשבות שלך היו יותר זורמות ורחבות טווח . (לא מובנת לי הדהירה המתדמת של כולם אחר קשר רומנטי באופן כללי, אז אולי זה גם משפיע על תפיסה שלי לגבי התנהלותך). אז שיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך =)

למעלה