שאלה לערבי הפורום!

sharonhaimov

New member
שאלה לערבי הפורום!

השאלה היא זאת: האם אתם, ערבי ישראל, אם ותקום מדינה פלסתינית, והיא תהיה יציבה כלכלית, ותיתן גם היא קצבאות, מקומות עבודה, ונגיד שרמת איכות החיים שווה בשתי המדינות (דבר שאפשרי בתמיכה מסיבית מאוד שלארה"ב ואירופה), ונעזוב את שאלת הגבולות, ונגידוגם תקבלו פיצוי מאוד מאוד גדול, גם על הבית שלכם, גם פיצוי על הפינוי,ותקבלו אדמות זהות במדינה הפלסתינית. האם תרצו לעבור למדינה הפלסתינית? (אל תשכחו שאתם לא היחידים שעוברים, גם מיליונים נוספים עוברים למדינה הפלסתינית החדשה!)

sharonhaimov

New member
המצב שאני מדבר עליו הוא כבר אחרי

הסכמי שלום, ונגיד ויהיו, למה אתה פוסל את האפשרות? גם משתלם כלכלית! וגם הרצון של העם הפלסתיני להקים מדינה מתגשם!

להמ אני פוסל את האפשרות?

מה הדביליות הזאת? ואם תקום מדינהיהודית באוגנדה עכשיו ויעלו אליה שאר יהודי העולם, תהיה מוכן לעלות אליה? אם כן אז אתה עוד פושע מלחמה אכזרי. מי שנולד כאן והעם שלו נעקר משם לא חייב ללכת לגור איפה שהעם שלו יגור, הוא ישאר באדמה שלו ויאחז בכל גרגר אדמה שנשאר.

sharonhaimov

New member
אני אתיאיסט.

א. אמרתי לך שנעזוב את עניין הגבולות, ובכל מקרה אנשים עוברים הרבה מאוד פעמים דירה, אז מה ההבדל? מה שכן מדובר פה בדיל כלכלי רציני מאוד בשבילך! אתה רוצה מדינה נכון? הקטע שלא תקבל אחת כזאת אם לאתהיה הפרדה! ושאלה נוספת, אם אתה כל כך מתנגד לכך שאנשים יעזבו את הבתים והאדמה שלהם! האם תמכת בתוכנית התנתקות? אתה חושב שצריך לפנות התנחליות? האם אתה מתנגד לקיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית,ואתה מעדיף אותה דמוקרטית וזהו?

אני לא אעבור בשביל דירה

מבחינתי לגור באוהל רק לא לעזוב את המולדת שלי, אתה לא מעריך את משמעות המילה מולדת, לכן דילים כלכליים לא מדברים אליי בשום פנים ואופן. תמכתי בתוכנית ההתנתקות באופן חלקי ולא מלא כי לא הייתה כאן נסיגה לגבולת 1967 והשליטה בכל דבר עדיין בידי מדינת ישראל, לכן לא מדובר בנסיגה מלאה מבחינתי, כמובן שצריך לפנות את כל ההתנחלויות ואם מדינת ישראל תהיה יהודית זו לא תהיה בעייה מבחינתי כל עוד הדימוקרטיה שבה מבטיחה שיוויון זכויות מלא לכל אזרחיה ללא הבדל דת גזע ומין. כן אני רוצה מדינת פלשתינית בגבולות 1967 שבירתה ירושליים וכמובן לא לשכוח את בעיית הפליטים שהיא הסוגייה המרכזית והחשובה.

sharonhaimov

New member
מבחינת המתנחלים ההתנחליות הם המולדת

שלהם, ואל תשכח שחלקם שם כבר דור 3 ו4, אז אתה מצפה שהם יוותרו על מה שהם מכנים המולדת שלהם, ואתה לא? ואם אתה רוצה מדינה פלסתינית! ואתה שייך ללאום הפלסתיני! אז למה שלא תעבור למדינה הפלסתינית, הרי מקומך במדינהה פלסתינית, אם המשפחה שלך והעם שלך! ולמה אתה לוקח את ירושלים לעצמך, האם אתה לאמתחשב גם ברגשות העם היהודי שגם להם יש זיקה לירושלים, האם תסכים לפתרון שבו מדינת ישראל ופלסתין ינהלו את ירושלים המזרחית במשותף?

המתנחלים?

אני לא הולך להתחשב ברגשות המתנחלים ובמחשבות שלהם, להעמיס אותם על משאיות ולזרוק אותם לתוך הקו הירוק לא יותר ולא פחות, ואם לא רוצים הם יכול לחיות תחת שלטן פלשתיני, בעצם הם דומים לחמאס והגיהאד ותהיה ביניהם המון שפה משותפת ואחווה, אני לא עובר לשום מדינה, מקומי כאן, אתם באתם לארץ הזו ולא גזלתי אותה ממכם, ולגבי ירושלים קחו את המערבית ותנו את המזרחית וזהו זה. לילה טוב לתראות

sharonhaimov

New member
וואלה?

אז גם אני לא מתחשב ברגשות שלך, אז אני בוחר ליברמן, והוא יזרוק אותך ואתכל עמך לים? איך הולך? למה מה תעשו כבר? לנו יש צבא? (ואני אומר לנו, לא לך! אתה לא נחשבישראל אחרי השטיותשאתה פולט מפה!) לך תחיה תחת שלטון כוויתי או עיראקי, מקומך עם אחיך האפרקאים והקניבלים שלך.

sela v

New member
כבר התחלת בגירוש?

אין להם צבא, אבל תזלזל ביכולת שלהם. מלחמה זה לא רק מספר המטוסים והטנקים. ראה את אמריקה ובריטניה בעירק.

sharonhaimov

New member
זלזול?! אני לא באמת מתכוון למה

שכתבתי קודם, פשוט אני רציתי להראות לו את המצב הפוך, שאם לו לא אכפת מרגשות המתנחלים, מה יקרה אם לישראלים היהודים לא יהיה אכפת מרגשות ערבי ישראל והפלסתינים בשטחים.

תסתום את הפה יא פאשיסט

אל תתחשב ברגשות שלי, כאילו שאתה מתחשב בכלל ברגשות בני אדם, עם כל פשעי המלחמה שביצעתם אתה עוד מדבר על רגשות, אפילו הקניבלים עדיפים עליך.

masorti

New member
אתה הרי רוצה שכל הפליטים יחזרו.

בקיצור: אתה רוצה לחסל את מדינת ישראל. אז תכף נראה מי יסתום למי את הפה.

nikkey

New member
מה עם פשעי המלחמה שהמוסלמים

בכל העולם מבצעים? מה עם הפשעים החמורים שאתם בצעתם ביהודים לפני קום המדינה ואחריה? אתם המוסלמים חושבים שבשם אללה, מוחמד,והאדמה מותר לכם הכל. למה לא ענית על השאלה שלי איך אומרים בערבית "פשרה"? אם היה לך ביצים היית אומר,שאין אצלכם דבר כזה שנקרא "פשרה". אתם לא יודעים מה זה להתפשר. אתם רוצים הכל או לא כלום. בטח שלא תרצה לעבור לפלסטין,ולא בגלל האדמה,אלא בגלל הנוחיות,ואל תמכור לי שטויות.(הרבה ערבים ופלסטינים עזבו את מולדתם לטובת הנוחיות) תראה איך הכפרים תחת שלטון ישראל מפותחים. אנחנו מכירים טוב,טוב את המנטליות הערבית.

nikkey

New member
כך עונה אחד שרוצה דו-קיום?

תתפלא. מכירים טוב מאד את המנטליות הערבית,ולכן אני לא מאמינה לכם. אתה מכיר את המשפט:" נשק את היד שאתה זקוק לה, ובו-זמני תתפלל שהיא תשבר". זה מה שאתם עושים בפורום.

אני לא אתפלא

העם הפלשתיני לא נכנע לעולם ואין לו שום כוונה לוותר על הזכויות הלגטימיות שלו, תחשבו איך שאתם רוצים זה לא מעניין אותי ולא יגרום לי להתחשב ברגשות של המתנחלנצים. דו-קיום עושים עם בני אדם ולא עם פאשיסטים.

nikkey

New member
אתה פשיסט .

ו-90% מהעם הפלסטיני,לכן לא יהיה פה דו-קיום לעולם. או אתם או אנחנו. לפני שבאנו לארץ חייתם על הנרגילה. מעשנים לאט לאט ומתמסטלים. כל אחד יושב כמו חורני על חלקת האדמה שלו. האישה כמו שפחה,ותפקידה להשריץ ילדים,ולשרת את הבעל. הבעל יושב עם החברים שלו,ומנפח כל יום את הגאווה והכבוד שלו. והארץ (שאתם מכנים כארצכם)היתה עלובה. עזובה,שוממת.מסריחה מביוב שהיה יוצא מהכפרים העלובים שלכם. כמה אפנדים ומשפחות עשירות שלטו באוכלוסייה המסכנה. כשהחלה העלייה הגדולה של היהודים,החלה הארץ לפרוח,ואתם המסכנים התחלתם לפקוח את העיניים. התעשרתם. בניתם בתים,והבנתם מה הפסדתם. אתה לא רוצה דו-קיום,כי אתה רוצה לחזור לחיות על הנרגילה. לא אכפת לי מה שתחשוב. שמה עליך....

למעלה