שאלה לערבים

אלטלנה

New member
שאלה לערבים

הנהלת הפורום: השאלות האלה לא גזעניות או מסיתות. אני פשוט מעוניין לדעת. 1. איפה סבא שלך היה בשנת 1929 ובשנת 1936, כאשר ערבים טבחו ביהודים? לצד מי הוא נלחם ב-1948? 2. האם אתה חושב שיהודים שולטים בתקשורת העולמים בכלל ובארה"ב בפרט, ומה דעתך על "פרוטוקול זקני ציון"? 3. האם אתה תומכים בביטול חוק השבות, שנותן אזרחות ישראלית לכל יהודי שרוצה?

nonick2k2

New member
אני לא יודע אם יש ערבים פה

אבל... בקשר ל-1 מה אתה חושה? איזו מין שאלה זאת? שאלה ריטורית? בקשר ל-3 מאיפה צץ חוק זה? ומי בכלל מעז לעשות את זה? המדינה הזאת אינה מדינת היהודים?

חיים 11

New member
למה הערבים לא עונים?

עוד שאלה: מי מייצג את ערביי מרצ יותר טוב: יהודי או ערבי ?

אלטלנה

New member
תשובה לשאלות...

1. זו לא שאלה רטורית. אני רוצה לדעת מה קרה לכל הערבים שטבחו במשפחתי לפני שני דורות. הם הולידו ילדים? ילדיהם של רוצחי יהודים מצביעים היום לכנסת? 3. חוק השבות, תש"י.

אלטלנה

New member
*שגיעות כתיב

2. *עולמית* ולא עולמים 3. *תומך* ולא תומכים מעצבן שאי אפשר לשנות בפורום הזה...

nonick2k2

New member
בקשר ל3

החוק לביטול חוק השבות! ולא חוק השבות ו בקשר ל 1 אתה כל כך מעליב אותם ואם יש אנשים הם לא יענו לך בצורה טובה אלא רק לעצבן אותך.

iceviper

New member
שאלה לאלטלנה

מה העניינים? הכל בסדר? יופי.למה אתה שואל שאלות שאין בכוחם של הערבים לענות עליהן? האם אתה גם מאשים את הגרמנים של היום במה שסבא שלהם עשה? ומה דעתך על העובדה שמאז קום המדינה 20 אחוז מתושביה באופן קבוע לא מיוצג בממשלה לאורך זמן,ורק שר ערבי אחד היה בה?

first sight

New member
שאלה שנית לאטלנה!!

מה הית מצפה מהערבים האלובים האלה לעשות!! ערבים שעברו ממצוקה לאחרת מהשילטון התורקי אל השילטון הבריטי, ואז הם מצאו את עצמם מאוימים משלתון ציוני יהודי שבא לכבוש ארץ זו!! מה רצית ממנו הערבי העלוב הזה?? שיגש לכובשים ויגיש להם תה בעת צפיתו בהם גונבים את ביתו ואת אדמתו אדמת אביו. תשים את עצמך בנעליים שלו מה היית עושה!! לב אנושי היה עושה מה שאת טוען שהם עשו!! תחשוב על זה!!

אלטלנה

New member
מה הבולשיט הזה?

אני "טוען" שהערבים טבחו ביהודים?? הסופר האמריקני הידוע טייל בא"י ב-1850 וכתב שלא ראה אף אדם מחוץ לחומות ירושלים. הערבים המכונים היום "פלסטינים" הגרו לא"י מעבר הירדן אחרי העליה הציונית. עובדה: ב-1850 הארץ לא היתה מיושבת כלל. עובדה: ב-1948 היו בא"י 800,000 ערבים. מאיפה כולם באו? האוכלוסיה הערבית המקומית לא גדלה ב-1000 שנים האחרונות. איך היא גדלה כ"כ הרבה בין השנים 1881-1917? תשובה: הם הגרו מעבר הירדן. זו עובדה הסטורי. מי שמכחיש זאת הוא שקרן אנטי-ציוני מהליגה של טדי כ"ץ ובני מוריס.

ב1850 כ150אלף איש בארץ

הארץ היתה די שוממה וביצות לרוב בסוף המאה ה19 תחילת ה20 העובדה שהפרחת המדינה נעשתה על ידי היהודים היא עובדה שכמדומני גם ערבים אינם מתכחשים לה

אלטלנה

New member
כל מי שטוען כמוך,

שהיהודים גנבו את אדמות הערבים שחיו פה אלפי שנים, הוא אמטי-ציוני אליבא דישראל שחק. זה שקר ערבי שנועד לגזול את הלגיטימיות של מדינת ישראל והציונות.

אלטלנה

New member
אגב, אני לא קונה תוצרת גרמניה

אתה מכיר את המושג "ארור לנצח"? בא נראה אם תצליח איכשהו לקשר מושג זה לגרמנים... ואני עדיין מחכה שערבי יענה על 3 השאלות ששאלתי בהתחלה.

nonick2k2

New member
לא גנבו?

לך תלמד הסטוריה - עד עכשין הם גונבים, שמעת על כביש חוצה ישראל? למה רובו עובר באדמות ערביות?

אלטלנה

New member
יוווו....

הממשלה האמריקנית רצתה לבנות כביש איפה שהבית של סבתא שלי עמד. מה עשו? שלמו לה פיצויים מינימלים וגרשו אותה. מה שטוב לאמריקנים לא טוב לערבים? מתי בדיוק גנבנו מהערבים? א. בתש"ח זה לא נקרא. היינו במלחמה. ב. אפילו אם זה כן נקרא, למה הערבים טבחו ביהודים בתרפ"ט?

first sight

New member
אני מתרשם ממך nonick!! ואני מגיב !!

עניין חוצה ישראל לא בא לי לראש!! גם זה מוכיח את גניבת אדמות של ערבי!! אלו לשאלות שבקשת למצוא להם פתרון, אני עונה לך בקיצור: 1. איפה סבא שלך היה בשנת 1929 ובשנת 1936, כאשר ערבים טבחו ביהודים? לצד מי הוא נלחם ב-1948? סבא שלי המנוח בשנת 1929 נלחם בכל כוחו על אדמתו ואדמת אביו!! כי במסורת הערבית אדם שנגזלה ממנו אדמתו ולקחו לו את האדמה שהיא הכי חשובה הוא לא שווה קלום!! ואים סבא שלי לא היה נלחם על אדמתו לא יכלתי אני להתגורר כאן היום!! ובשנת 1948 הוא לא נלחם בצד כל שהוא מסיבה אחת: כי לא היה לו נשק!! 2. האם אתה חושב שיהודים שולטים בתקשורת העולמים בכלל ובארה"ב בפרט, ומה דעתך על "פרוטוקול זקני ציון"? אתה לא צריך מאחד שיומר לך כך!! תשאל את עצמך מה עשה צה"ל בג"נין ולמה צהל סרב שהעיתונאיים יכנסו לשם!! כדי להסתיר את גועל הנפש ואת הטירור שעשו שם לפלשתינים!! התקשורת העולמית מושפעת מאוד מהמידיה הישראלית!! ולא פעם שמעתי העיתנאות העולמית רק את הצד הישראלי בטירור הפלשתיני!! אך לא מדברים על הטירור הישראלי!! תפתח על ה cnn ואתה תשמע גם אתה!! 3. האם אתה תומכים בביטול חוק השבות, שנותן אזרחות ישראלית לכל יהודי שרוצה? כן, מסיבות רבות: 1. חוק השיבות ליהודים, והערבים שגורשו מארצם ועכשיו הם בירדן ומצריים ולבנון.... 2. קליטת יותר ויותר עולים לארץ מצמצם את מקומות העבודה, וההבטלה גוברת! עיסא

ראשית אני שמח לראותך כאן ../images/Emo13.gif

ובמיוחד שהנך מתמיד אני מבקש מספר הבהרות 1. מי ניסה לגזול את אדמות סבך ב29? וכיצד נלחם בהם. 2. אם נלחם ב29 מדוע זה לא נלחם ב48? 3. פרוטקולים של ציון - היות ולא השבת במפורש אז התשובה לא ברורה לי אודה על תשובה ברורה 4. האם התמיכה בחוק השבות נובעת גם מכך שאינכם מכירים בהיות ישראל מדינת העם היהודי [כי הרי ברור שמי שזו מדינתו יהיה רשאי להתקבל בה כאזרח] -ככה בכל אופן טענה יו"ר הסטונדטים הערבים בחיפה 5. רק הערה אחת : מניסיון דוקא עליות גדולות [כמו העליות מרוסיה] הן שהניעו את המשק ככל שיש יותר תושבים כך צריך לספק צרכים גדולים יותר ויש יותר תוצר ועבודה הבעיה של המשק הישראלי היא דווקא בהיותו קטן מידי

העובדות כנראה לא נהירות לך על חוצה

חוצה ישראל ערבים שאדמותיהם הופקעו לצורך כביש זה קיבלו פיצווים גבוהים בהרבה משווי הקרקעות וכן קיבלו קרקעות חילופיות טובות יותר הפיצויים הן בכסף והן באדמות [ הרב ניתן באדמות חליפיות וקיבלו יותר מאשר הופקע...] הנו פיצויים שלךו היו כמותם עד כה בארץ ופיצווים אלו ניתנטו משום מה רק לערבים ולא ליהודים.... כל מי שמפקיעים לו ררקע היה שמח לתמורה שקיבלו הערבים מהם הופקעו קרקעות לטובת כביש חוצה ישראל ונזכיר לך שהפקעות כאלו הן דבר של יומביומו במדינת ישראל חוצה ישראל הוא פסיק קטן מכלל ההפקעות

למעלה