שאלה לעם

מאיה ה

New member
שאלה לעם

מה עדיף: 1)לא לאכול 2)לאכול ולהקיא 3)להקיא ולא לאכול 4)כל שאר האפשרויות העולות במוחיכן או בקיבתכן בינתיים, ניפגש אחרי הביקור היומי בשירותים. תגל, אם את יכולה, דברי איתי. סליחה שאני מקשה עלייך, אבל אני צריכה עזרה מאיה הפרה

@tagel

New member
מאיה אני כאן בשבילך

מה קורה איתך דברי איתי אני מחכה לשמוע ממך שלך תגל

מאיה ה

New member
היי, תגלי

היה לי יום כזה מחורבן בבית החולים. עליתי במשקל, אבל בואי נגיד שזה לא היה נטו - ועכשיו אני לא יודעת איך להסביר להם כדי שלא להסתבך בהמשך. ולמרות שאני יודעת שזה לא ממש אמיתי, אני מרגישה כמו פרה ושוב שונאת את עצמי (כאילו שקודם לא שנאתי...) ולמרות שעליתי, מהיום אני צריכה לאכול שם עוד ארוחה, לפי ההוראות של הדיאטנית. משום מה לא סומכים עלי... בנוסף לזה, יש לי בעיות עם החבר. אני אשלח לך במייל.

מאיה ה

New member
שלום לך Sha

קודם כל, איך לקרוא לך? הייתי שמחה להכיר אותך בשם לפחות. וחוץ מזה, זה באמת חשוב כמה אני שוקלת? אני שוקלת במשקל די סביר לגילי (23), ואם זה כל כך משנה אז זה נע בין 42 ל45. בכל מקרה, אני מרגישה כמו פרה, ולא משנה מה כל הטבלאות אומרות. גם כששקלתי 35 הרגשתי אותו הדבר, אז אני יודעת שגם ירידה במשקל לא תביא לשיפור המיוחל. אני מניחה שאצל רובנו זה כך, כי זו מהות המחלה. הייתי שמחה להכיר אותך קצת יותר שלך, מאיה הפרה

sha

New member
מאיה,

היי אני נטע, אני בעצמי כבר הרבה זמן לא עליתי על המשקל אבל זה בטח השתנה מהפעם האחרונה תודה

A-naT

New member
באופן אישי

אני מרגישה יותר טוב כשאני אוכלת ואז מקיאה. כי אז, למרות שעשיתי משהו לא בסדר, לפחות תיקנתי אותו. אם אני לא אוכלת, או רק מקיאה, זה אף פעם לא נראה לי מספיק, וצריך להמשיך. עוד יום של לא לאכול, או לחזור לשירותים. חולני, אני יודעת, אבל ככה זה

למעלה