שאלה לעזרה ויעוץ

אילתית27

New member
שאלה לעזרה ויעוץ

איזו דרך הכי כדאית למימון רכב בסך 50000 עד 60000 ? הלואת כאל ,הלואה רגילה או תשלום באמצעות חברת מימון ??? הודה על כל מידע ויעוץ.

דוד מל

New member
תלוי בריביות.

אם יש לך אפשרות בויזה או בבנק מומלץ יותר מחברת מימון (מבחינת הריבית) אם הריבית אותו דבר מומלץ בכרטיס אשראי. שבו את חוסכת עמלות שורה וכד'. היתרון של חברת מימון זה שזה לא באובליגו ומוכר טוב יותר מבחינת רשויות המס.

אילתית27

New member
תודה.. ו..

אתה יכול להסביר לי את המשפט האחרון? "היתרון של חברת מימון זה שזה לא באובליגו ומוכר טוב יותר מבחינת רשויות המס" תודה..

Pluto2001

New member
לאדם פרטי זה לא אומר כלום

לעסק יש ייתרונות מיסוי אם קונים את הרכב בכאילו שכירות.

דוד מל

New member
שתי יתרונות וחיסרון של חברת מימון..

שתי היתרונות הם א. האשראי לא מכביד על האובליגו כלומר בבנק את לא נמצא ביתרת חובה גדולה והבנק לא יכול ל"נגן" על זה בזמני לחץ (מי שעצמאי מבין אותי לשכיר קצת יותר קשה). ב. ההתחשבנות מול רשויות המס קלה יותר שכן מקבלים חשבונית ברורה על הריבית. אומנם גם בעסקים מקרים בריבית אבל לעצמאים קטנים רשויות המס עושים לפעמים בעיות בהכרה על הוצאת המס. החסירון ריבית גבוהה יותר זבא לידי ביטוי גם באחוז עצמו וגם בעובדה שהם רוצים 6 תשלומים אחרונים מראש דבר שמפיע על הריבית האמיתית.

אילתית27

New member
הם ביקשו

30% בעת הרכישה והשאר בתשלומים מחולקים ל - 3 שנים האם זה כדאי????

Pluto2001

New member
על פי שאלותייך אני מסיק שאת לקוחה

פרטית. לפיכך אין לך שום ייתרון לקנות רכב דרך חברות המימון. כדאי לעסוק סקר שוק בין חברות מימון, בנקים וכרטיסי האשראי לגבי תנאי ההלוואה. יש לשים לב לרבית ולהוצאות נלוות.

למעלה