שאלה לעו"ד יעבץ!!!

ilan1leg

New member
שאלה לעו"ד יעבץ!!!

עומר שלום. אני קטוע רגל B.Kעסקתי ועוסק בספורט במקום עבודתי(מוגדר תפקיד)מדריך וכ"ו. ולשאלתי. היתי במכון "לואיס"בתל השומר בבקשה שתאושר לי רגל ספורט,הכוללת מרכיב נוסף שמשפר את ביצועי הרגל לעין ערוך(שאלתי קטועים,בדקתי באינטרנט ושאלתי יצרני פרוטזות)אולםםםם. ישנו בקר של משהב"ט (מר עונה)שיושב ומקשה בטענות שעל פניו הן להערים קשיים.אין כח ורצון להתחנן וכמובן לא להפסיק את עיסוקי בגלל אדם חסר...ובעל 2 רגלים ! ולצורך העניין אני אקצר:::::האם אני יכול לתבוע אותו את משהב"ט ,ןלכפות עליהם דבר שניתן היה לפתור מלכתחילה? תודה דרך אגב יש לי תעודות וכל הבבל"ת שעיסוקי בספורט(בלי נייר אנו לא שווים)

עָנת

New member
אילן יקירי../images/Emo23.gif

איציק עונה יושב במכון לואיס,ואמור לאשר הבקשות למשרד הביטחון,כמובן לאחר הצנזורות שלו(שאלות ועוד.) יקירי,במיוחד לאחר פרשת אורטופלוס,משרד הביטחון בוחן היטב את בקשות הנכה,וכן האישורים של המכונים האורטופדים. אילן:לדעתי שווה לך ליצור קשר עם ד"ר נוגה בן מנחם(יושבת במשרד עם ד"ר דולפין),לצרף האישורים המתאימים. ולקוות שיאשרו לך הפרוטזה הספיציפית.

לאילן

אילן ידידינו, איציק אונא הינו שלוח של אגף השיקום (ד'ר בן מנחם). תפקידו בועדה הינו ליעץ לרופא מבחינה מקצועית לגבי הפרוטזה עצמה. אסור לו לקבוע את סוג הפרוטזה.(כך מוגדר תפקידו ע"י האגף במכתב שנשלח לכל הקטועים).באם אתה רוצה פרוטזת ספורט --תקבל אותה.הצגת הנושא צריכה להיות דרישה ולא בקשה.בועדה עצמה נרשם פרוטוקול ע"י הרופא וכתוב שם הכל. תבקש העתק הפרוטוקול ותדע מה אושר לך.במידה ולא אושרה לך פרוטזת הספורט כולל השיפורים הנך יכול לפנות לד'ר בן מנחם ישירות ואח'כ לרופא הראשי. דא"ג,זה שאיציק אונא שואל שאלות בועדה זה חלק מתפקידו ואין להסיק מכך דבר.כמו כן בסוף הועדה יכולת לשאול מה אושר ומה לא ומדוע. להערכתי אין כל טעם להכנס להליך משפטי כאשר ניתן לסגור הנושא בצורה מכובדת.

בנסיבות מתאימות ניתן להגיש בג"צ...

אבל, יש עניין של זכות עמידה, מיצוי פניות, עלויות והיעדר שיהוי. בקיצור מחייב כדאיות "עלות למול תועלת". מציע שתנסה לפתור בדרכי נועם למו"ל משהב"ט. פנית לארגון? דיברת עם מיקי פלוג'ניק? ברר בארגון מי מטפל בקטועים במועצה.

למעלה