שאלה לעומר

or811

New member
שאלה לעומר

היי עומר יקרה, מה שלומך? בחרתי לי 3 רונים לגבי זוגיות - מתי תהיה לי זוגיות חדשה? Othala 1 Sowolo 2 Laguz 3 תודה ושבת נפלאה, אורית

or811

New member
מסר...

ביקשתי רון לשם קבלת מסר לגבי התקופה בה אני נמצאת עכשיו וזה הרון שיצא - ת'יוואז. מה המשמעות? תודה

אוקיי...

הקריאה שלך מדברת על אישה חזקה, עצמאית, שיודעת מה היא רוצה והולכת ממש בתוך השביל של הייעוד שלה. זה אומר, עבורי, שאת מנהלת את החיים שלך ככה שקורה בדיוק מה שצריך לקרות. מעניין אותי לדעת, אם הכיוון לעצה שנותנים לך כאן הרונים, מאוד בעקיפין, זה שאת משתדלת להיות לא תלויה באף אחד, אולי מפחדת קצת ליצור קשר?

or811

New member
היי עומר

עומר יקרה, האמת היא שלא הבנתי את התשובה לעומת השאלה...מה הקשר?? דבר שני, לא מפחדת בכלל ליצור קשר......להיפך,מאד רוצה. אשמח לתשובה, תודה ושבת שלום

הקשר

הוא שהפריסה מנסה להסביר למה קשר לא מגיע אלייך כרגע. את מצליחה לראות את זה עכשיו? אני מציעה לך, בינך לבין עצמך, לבחון את השאלות האלה לעומק. אחותי, כולנו מפחדים מקשר, זה טבעי. אני לא מאמינה שיש אחד שלא מפחד מקשר, משהו בו. אבדן העצמי, אבדן עצמאות בצורה כזו או אחרת, תלות, אהבה, יש הרבה עניינים שצריך להתמודד איתם בקשר. זה שאת אומרת לי שקשר לא ניראה לך מפחיד, זה דורש מחשבה נוספת בעיני, חשוב לדעת מה המכשולים שעומדים מולינו, ועצם ההכרה בהם יכולה להכניס אותם לפרופורציות. אם היית מוכנה לקשר, הקשר היה מגיע, לא?

למעלה