שאלה לעומר בבקשה

שאלה לעומר בבקשה

הי עומר וערב טוב, אני חדשה כאן בפורום ואשמח לעזרתך שאלתי הייתה לגבי אפשרות חידוש קשר מצידו של גבר איתי שאלתי- האם הוא יזום קשר? אנו לא בקשר תקופה ארוכה מאוד ומשהו בתוכי אומר לי במיוחד לאחרונה כי הוא רוצה ומעונ יין בחידוש וזה מתעתד להגיע ממנו. פרת'רו באקראנה האגאלאז תודה על העזרה

החיים זה לא רומן-רומנטי..

כן נראה שהוא אוהב או מעוניין אך הרונים לדעתי מוסרים לך 1. היי אשה הבוגרת הבשלה החכמה ולא הפרגית הפזיזה.. 2. יש קשר
ברקנה (רון ההריון הפוריות..) 3. הגלז - אל תתקשרי תכנסי הביתה בחורף והדליקי האח - יש לך חיים גם בלי גבר - התמקדי בבניית עצמך בבילוי ובהנאה מתחביבים, תני לזמן לפעול לטובת הקשר יש ושידור לחץ מצידך יגמור את המצוי בניכם.. נראה לי שהרונים מבקשים ממך להעזר בסבלנות האם צדקתי עומר?

מסכימה מילה במילה

אני מסכימה לגמרי עם הפריסה המקסימה הזו. כרדע לא ניראה שיש תזוזה בתחום הזוגי איתו, אבל אין ספק שאת מוכנה לגמרי לזוגיות ואולי למשפחה. ברור שישנה כאן בחירה, כי אם את מחליטה להתמקד בגבר הזה, יש מצב שתצטרכי לחכות, וזו בחירה טובה כמו להחליט שאת דווקא מחפשת מישהו שיהיה זמין עבורך כרגע. הצלחה!

לאונרדו../images/Emo13.gifשמחה להוסיף את תגובתי

לפרוש וראשית תודה לך. בפרשנות שלך יש גם מה שהיה בעבר ולא קיים בי יותר וגם מה שמוכל בתוכי כיום.

למעלה