שאלה לעוזי2

• פותח הנושא 9009
  • פורסם בתאריך

9009

New member
שאלה לעוזי2

יש לי את התוכנה norton utilities 2002 v.6 גירסה **מלאה** נורטון לא הוציאה גירסה ל-2003, כלומר הגירסה שיש לי היא הכי חדשה שיש. השאלה היא האם יש הגבלה כלשהי עם התוכנה אחרי שימוש של שנה (עידכונים וכיוצ"ב). אני צריך תשובה מדוייקת ולכן אני פונה אליך. תודה

uzi2

Active member
תשובה מדוייקת

תשובה רשמית או מדוייקת תקבל לדעתי רק מסימנטק, אבל אנסה לתרום את מה שידוע לי, לדיון. החוזה לא מגביל את השימוש בתוכנה לזמן (בהנחה שרכשת אותה). לגבי תמיכה - דוגמא שאני יכול לספר: יש לי Norton Utilities 2001 וידוע לי שכאשר (בשנת 2002) אינטל הוציאה גירסאות דרייברים ל- UATA (באופן גס - בקר דיסקים קשיחים) מסדרה חדשה, אז נורטון הילטה להוסיף תמיכה בזה רק ל- Norton Utilities 2002 אבל לא ל- Norton Utilities 2001, דבר שגרם לכך שאצל מי שעדכן את הדרייברים (שדרוג שאמור להאיץ את מהירות הגישה לדיסקים קשיחים), ה- Norton Speed Disk של ה- 2001 כבר לא יכל לעבוד. האפשרויות במקרה כזה עבור מי שהיתה לו גירסה 2001 של NU, היו: 1) להשתמש בדריירים ישנים יותר ל- UATA. 2) לשדרג ל- Norton Utilities 2002 (עולה כסף). 3) לא להשתמש ב- Norton SpeedDisk. כרגע מכיוון שלא יצאה גירסה חדשה ל- Norton Utilities אני מניח שהם ממשיכים לתמוך בו תמיכה מלאה. אבל יש דבר אחר שאני זוכר שנתקלתי בו: לפני כמה חודשים, נתקלתי בטענה שהחל מגירסה 2002 של Norton Utilities, (או אולי במהלך שנת 2002?) סימנטק העבירה את הפיתוח של המוצר לחברה אחרת. ניסיתי עכשיו לחפש ב- Google הפניה לעניין הזה ולא מצאתי. אני גם לא זוכר איפה נתקלתי בידיעה/טענה הזאת.

למעלה