תשובה מדוייקת
תשובה רשמית או מדוייקת תקבל לדעתי רק מסימנטק, אבל אנסה לתרום את מה שידוע לי, לדיון. החוזה לא מגביל את השימוש בתוכנה לזמן (בהנחה שרכשת אותה). לגבי תמיכה - דוגמא שאני יכול לספר: יש לי Norton Utilities 2001 וידוע לי שכאשר (בשנת 2002) אינטל הוציאה גירסאות דרייברים ל- UATA (באופן גס - בקר דיסקים קשיחים) מסדרה חדשה, אז נורטון הילטה להוסיף תמיכה בזה רק ל- Norton Utilities 2002 אבל לא ל- Norton Utilities 2001, דבר שגרם לכך שאצל מי שעדכן את הדרייברים (שדרוג שאמור להאיץ את מהירות הגישה לדיסקים קשיחים), ה- Norton Speed Disk של ה- 2001 כבר לא יכל לעבוד. האפשרויות במקרה כזה עבור מי שהיתה לו גירסה 2001 של NU, היו: 1) להשתמש בדריירים ישנים יותר ל- UATA. 2) לשדרג ל- Norton Utilities 2002 (עולה כסף). 3) לא להשתמש ב- Norton SpeedDisk. כרגע מכיוון שלא יצאה גירסה חדשה ל- Norton Utilities אני מניח שהם ממשיכים לתמוך בו תמיכה מלאה. אבל יש דבר אחר שאני זוכר שנתקלתי בו: לפני כמה חודשים, נתקלתי בטענה שהחל מגירסה 2002 של Norton Utilities, (או אולי במהלך שנת 2002?) סימנטק העבירה את הפיתוח של המוצר לחברה אחרת. ניסיתי עכשיו לחפש ב- Google הפניה לעניין הזה ולא מצאתי. אני גם לא זוכר איפה נתקלתי בידיעה/טענה הזאת.