שאלה לסינים...

YinYang

New member
שאלה לסינים...

אני מעוניין להכין עבודה בנושא של נפגעי תקיפה מינית, והקשר לסינדרומים ברפואה הסינית. רציתי לדעת אם יש לכם מושג מאיפה אני יכול להתחיל? אייל

yoelnd

New member
ספרים, תחקור אנשים

אייל! קרא ספרים הן מההיבט המערבי והן מהסיני, הבן את הרעיון של שניהם ומהם המקבילות! תחקר אנשים נפגעים, בצע אבחנות! - גש למטפלים שהיו להם מקרים כאלו ותחקר בהתאם. ויש גם המון אתרים וסיפרות בענין. במחשבה שניה: שב עם עצמך, תכנן לך את העבודה, יעדים , מטרות תוכן, מסקנות, סיכום, תוצאות...... בהצלחה, ופרסם את העבודה כאן בפורום!!!

שמש א

New member
נפגעי תקיפה מינית

אדומה (שם של משתתפת בפורום) הכינה עבודה מרשימה מאוד באספקט הסיני של הנושא. תתיעץ עימה. אני במקביל אנסה לחפש את הקישור לאתר בו פירסמה את עבודתה.

yoelnd

New member
יופי של עזרה, אבל .....

אולי גם תחתכו ותלעסו, אגב תבלעו ואז תגישו...... נו, באמת! קצת רצינות!!! תנו לבנאדם לעבוד קצת, להרגיש את המצב, לחוש, ולתת קצת עיצות, אבל שיכתוב את העבודה במילים אחרות (משוכתעתק) , לא חבל? הכוונה היא שלא "לתת הכל על מגש של כסף ובכפית של זהב". בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

שמש א

New member
היי,היי. מה רע בלהתייעץ

עם מישהי שכבר הכינה עבודה בנושא?

אדומה2

New member
יואל

זו *ממש* לא הייתה הכוונה. ומאחר ומדובר בנושא שקשה מאוד למצוא עליו חומר מהסיבה הפשוטה שהחומר- בכל הקשור לרפואה סינית- אינו קיים, אז כן, אציע את מלוא העזרה שאוכל לתת בנושא כל כך חשוב שאני רק שמחה שהוא עולה על סדר היום ומי יתן ויהיה נושא קבוע בסדר היום של המדינה, בתי המשפט וכו', אולי ככה יהיה אפשר קצת למגר תופעות אכזריות ומטורפות שמתבצעות כל יום במדינת ישראל והפושעים אינם מקבלים אפילו את מירב העונש. לעולם לא הייתי רוצה שמישהו ישכתב או יעתיק את העבודה שלי, ברור שלא, ובטח שלא אתן אותה למישהו ואומר לו "בבקשה, הגש אותה כאילו שלך היא". ממש לא. מההיכרות המעטה שלי עם אייל, שהיא דרך הפורום הזה, התרשמתי שמדובר באדם רציני שעושה עבודה עצמית ומבין דברים בצורה יותר מעמיקה מהרגיל, כך שנראה לי שבסדר, אתה לא צריך לדאוג שהוא ירצה שילעסו לו את האוכל, נדמה לי שהוא לועס בעצמו בצורה טובה.

אדומה2

New member
אני אשמח

וגם כבר הצעת לי את זה בעבר (לא שכחתי), פשוט אני לא מספיקה להגיע לזה. אבל זה נמצא בסולם העדיפויות (מקום גבוה
), ואני אעביר לך נוסח שתעברי עליו בשניה שאני מסיימת לשכתב, מבטיחה קבל עם ופורום. תודה יעל.
יעל.

למעלה